Megmutatjuk Meghan Markle kedvenc sminktermékeit

2018. május 09.

A május 19-ére kitűzött esküvő, és a menyasszony külseje számos cikknek szolgál témájául, nem véletlenül. Meghan Markle személyét akad ugyan, akik kifogásolják, de makulátlan külsejét, gyönyörű sminkjét senki nem vonja kétségbe. A színésznő köztudottan sokat foglalkozik sminkjével, és nem rest arról sem nyilatkozni, mely termékek váltak be számára leginkább.

Alapozó, Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Meghan korábbi sminkese, Lydia Sellers a Refinery 29-nek úgy nyilatkozott, a színésznő fő célja, hogy szeplőit eltakarja, de mégse legyen az alapozásnak vastag, maszkhatása. A ragyogó, egészséges bőrfelszínt biztosító alapozót olyan más hírességek is szeretik és használják, mint a Kim Kardashian és Cate Blanchett.

Korrektor, YSL Touché Éclat 

Az ikonikus korrektor igazi gyorssegély a bőrnek. Elfedi a sötétebb foltokat és a fáradtság jeleit a szem környékén, korrigálja az ajkak és az orr árnyékait, az eredmény azonnali frissesség és ragyogás. Annyira bevált világszerte a nőknek, percenként hatot adnak el belőle világszinten. „Szépen simul a bőrbe, és szépen is fed. Ha 17 órát dolgoztál, és semmi mást nem visel az arcodon, akkor is egész jól nézel ki..” mesélte Meghan a Beauty Banternek.

Tartós szemceruza, Chanel Stylo Yeux  

„A Chanel Cassis árnyalatú Eyelinerét használom a szemhéjamon és a vízvonalakon, amire egy kis fényt szoktam felvinni. A mélylila Cassis szemceruzát Meghan a tekintete szűkítésére és hangsúlyozására használja.