6 őrült menő manikűr, amit ki kell próbálnod idén nyáron

2018. augusztus 05.
Javában tart a nyár és a forróság, az Instagramot pedig elözönlik a jegeskávékról, frosékról és fagylaltokról készült fotók, itt-ott megvillantva a stílusosabbnál stílusosabb manikűröket is. Most mi is hoztunk 7 inspiráló ötletet!

Gyöngyöm-gyöngyöm

Ez a manikűr egyszerűen mesés ékszer a körmeidnek.  Első lépésben vidd fel az alaplakkot körmeidre, aztán körömragasztóval ragaszd fel a számodra tetszőleges kis ékszereket. Miután megszáradt, 2 rétegben vidd fel az átlátszó fedőlakkot, hogy minél tovább fennmaradjak ezek a csodák.

Geometrikus vonalak

Ne aggódj, ha nem vagy egy született művész – sőt, ez a manikűr sokkal jobban mutat, ha nem vagy igazán jártas az ilyesmiben. Miután az alap réteg megszáradt, fekete körömlakkírókával rajzolj néhány vonalat, formát és szimbólumot rá. Várj, amíg megszárad, majd szokásos módon vidd fel a fedőlakkot a tartósság érdekében.

Futurisztikus króm

Oké, habár ez nem igazán tervezéshez kötött, mégis a króm szín miatt már önmagában megállja a helyét. Csak vigyél fel 2 réteggel az ezüst színű körömlakkból, fesd le egy mega-fényes fedőlakkal és készíts egy selfie-t.

Gyümölcsös körmök

A dinnye elkészítéséhez nem kell más, mint egy szalaggal letakarni a körmöd, egészen a félholdig. Fesd pirosra azt, és hagyd megszáradni. A körömágy szélénél lévő részt zöldre, míg a zöld peremét sárgára vagy fehérre fesd. Miután megszáradt, ragad meg a fekete körömlakkíród, és pöttyözd meg a dinnyét, aztán fesd le a fedőlakkal.

Virágok minden mennyiségben

Ha nem jártál művészeti iskolába, az sem baj. Vásárolj néhány virágos körömmatricát, ami nem igényel különösebb rajzkészséget, és az alaplakkozás után helyezd fel a körmödre. Hogy feldobd a megjelenést, melléjük tehetsz néhány arany szegecset, vagy köveket, majd rögzítsd egy gél fedőlakkal.

Csíkos csíkok

A szalag kifejezetten az új legjobb barátoddá válik, ami a nyári manikürt illeti. Hogy elérd ezt a look-ot, nem kell mást tenned, mint egy szalaggal letakarni a körmöd két oldalát, szabadon hagyva középen egy sávot. Azt a sávot egy tetszőleges színnel lefestened, majd miután az is megszáradt, átlósan egy újabb szalaggal eltakarni egy részét, aztán egy sötétebb árnyalattal lefesteni a szabadon hagyott területet.  Így megkapod ezt a két árnyalatú hatást.

Szerző: Mándoki Bernadett (gyakornok)