Kiderült, hány milliót költött a szülinapi luxus póthajára Kylie Jenner

2018. augusztus 20.
A nemrégiben a 21. életévét betöltő, hamarosan a dollármilliárdosok klubjába tartozó fiatal anyuka több mint 2 millió forintnak megfelelő dollárt költött a ragyogó, platinaszőke frizurára. Mondanunk sem kell, a legjobb minőségű alapanyagokból választott.

Az utóbbi héten a fiatal sztár extravagáns szülinapi bulijával foglalkozott a bulvármédia egészen komoly része. Mostanra már a sminkmogul outfitjéről, sőt a póthajáról is megtudhattunk részleteket, mi pedig főként ez utóbbira voltunk kíváncsiak.

Azt eddig is tudtuk, hogy a tökéletes külsőre maximálisan odafigyelő Kardashian-Jenner-klán tagjai előszeretettel viselnek póthajat, parókát, vagy épp hair-clip hosszabbításokat. Ahogyan azt is sejtettük, hogy nem a drogériák olcsóbb, műszálas verzióiból választanak, hanem az első osztályú, természetesen igazi hajból készült modelleket szerzik be.

 

Óriási trend az extra hosszú hajhosszabítás

Magas minőség, luxus, tükörfényes, egészséges, láthatóan jól hidratált szálak, az aktuális hajtrendeknek megfelelő lehetőleg extrém hosszban, és persze 100 %-ban emberi tincsek. A Kardashian lányok közül Kim kezdte el rendszeresen feldobni a fenékig érő, mindig más színű frizurákkal a szürke hétköznapjait, ma pedig hírességek sokasága nyúl sokkal bátrabban ehhez a megoldáshoz, akár hosszabbítás a cél, akár dúsítás. Jól körülírható trend ez a bohém, laza tincsek divatja mellett, igaz, mindez a hajhosszabítás esetében nem éppen olcsó megoldás.

Swarovski-kristály és szláv haj

A szülinapi bulira Barbie-külsővel készülő Kylie már a ruháján sem spórolt, a sziluett követő bodysuit felszínén összesen 70 000 Swarovski-kristály csillogott, de a frizurája sem volt kevésbé feltűnő. Fenekéig érő, platina szőke copfot viselt. A drámai hatást keltő frizurát egy hollywoodi berkekben szupermenő hajhosszabbító művész, Violet Teriti készítette el a szülinaposnak, amelyhez főként orosz emberi hajat használt fel. A több mint 76 cm-es copfért 8000 dollárt, vagyis 2 256 000 forintot fizetett Kylie.

A tényleg elképesztően magas árszabás oka nem más, legalábbis a hajhosszabbító művész szerint, hogy kizárólag a legjobb minőségű, a piacon verhetetlennek számító szláv hajat használtak fel a pótláshoz. „Ez ugyanis nem igényel annyi munkát, szőkítés terén, mint a többi piaci szereplő, sokkal könnyebb dolgozni vele. Ráadásul jó minőségű, fényes, szebb lesz az eredmény vele.”

Fotó: Profimédia – Red Dot