Kiadta titkait Kim Kardashian és Gigi Hadid sminkese

2018. augusztus 22. |

A sminkguru, Patrick Ta az alapozási technikáival vezetett be. Elárulta, hogy Kim sminkjének alapozási fázisaihoz összesen nyolc terméket használ, nem kevesebb mint 310 dollár értékben.

 

Fotó: Profimédia – Red Dot

Patrick Ta számos szupermodellt sminkel rendszeresen (Chrissy Teigen, Shay Mitchell, Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid), de Kim Kardashian az egyik állandó sztárügyfele.

Egy, a Kim applikációján megosztott videóból az is kiderült, hogy melyek Ta számára az alapvető lépések egy tökéletes alapozáshoz. A három gyermekes sztár sminkje mindig bombabiztosnak tűnik, makulátlan, egybefüggően szép hatást keltve. A videóból megtudjuk, hogy ennek oka nemcsak a szakértő kezekben rejlik, hanem a számos előkészítő, és köztes műveletben is. De lássuk, mi minden kell ahhoz, hogy az eredmény olyan legyen, mintha már magunkon felejtettünk volna egy szuper menő Instagram-effektet.

Sok lépés, biztos alap

A sminkmester azt mondja, számára az első az alapos tisztítás, és a bőr felkészítése. Ez esetben ez nem mást jelent, mint a Ren 3 az egyben tisztító vízével való lemosás, amelyet egy, a Kim arcára felvitt hidratáló szérum (Kate Somerville’s ‘Quench’ Hydrating Serum) követ. Fontos, hogy utóbbi tényleg nagyon gazdag, és tápláló legyen, ne kacsintsanak ki száraz, apró bőrrészecskék a tökéletesnek szánt alapozásból.

Amikor a bőrfelszín már kellőképpen tiszta, és táplált, akkor Ta ecsettel felviszi a kedvenc alapozóját, méghozzá a Giorgio Armani Luminous Silk Foundationt. Szerinte ez remek alap ahhoz, hogy építkezni lehessen rám, mindemellett pedig nagyon szép, közepes fedést biztosít. Patrick Ta a szemkörnyékekre Kryolan Dermacolor Camouflage Creme Foundationt visz fel precízen, amelyből Kim orrnyergére is kerül egy leheletnyi. És itt jön a titok, amelytől a híresség valóban úgy néz ki, mintha már photoshoppolt verziójában jelenne meg: a második réteg alapozó Make Up Forever Lift Concealer. A fény-árnyék hatásokkal játszó sminkmester ennél a lépésnél végzi el a híres kontúrozó technikáját, főleg az orcák, az állvonal, és a hajvonal környékén.

Ekkor a szem alatti részekre Laura Mercier translucent powder fixáló porpúdert visz fel, valamint az állvonalra és a homlokra, hogy ragyogóbbá tegye a kontúrt.

Az utolsó lépés pedig nem más, mint egy kis Smashbox Bronze Lights in Suntan Matte bronzos por, szintén az állsúcson, az orr külső részein, és az állvonalán.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség