Itt a Nina Ricci új tündérmese videója Palvin Barbival!

2018. augusztus 27.
Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése pezsdíti fel a Les Belles de Nina illatok történetét. A Bella parfüm arca pedig nem más, mint Palvin Barbi. Mutatjuk is a kampányvideót!


„Elég az ósdi tündérmesékből és érzelgős hősnőkből. A modern hercegnők, mint Bella szakítanak a megszokásokkal és elvárásokkal, pont ezzel bűvölik el a világot. Nekik senki sem diktálhat, nem törődnek a protokollal és a konvenciókkal. Magas sarkú topán helyett szívesen hordanak edzőcipőt. Barátságaik közvetlenül a közösségi médiában szövődnek…” – így hangzik a Les Belles de Nina triójának legfrissebb tagjához készült karakterleírás.

Bella, a legfiatalabb „lánytestvér”, vagyis IT-girl illat arca a magyar Palvin Barbi, a Nina-Estella Boersma és Luna-Sonia Ben Ammar után áll be a hercegnők sorába. Az illat pedig? Vibráló virágos illat, Sonia Constant parfümőr kreációja. Érzékien kényeztető, határozott karakterrel.

Bella szerepében… Palvin Barbara

Elbűvölő nő, aki mágnesként vonzza a tekintetet. Bella vonzereje természetes. Van benne egy csipetnyi ellenállhatatlan merészség és pimaszság, ami a meglepetés erejével hat. Ezt a szerepet tökéletesen Palvin Barbarára szabták. Barbara magyar modell, Lolita-szerű megjelenéssel. Az elmúlt néhány évben ikonikus hírnévre tett szert, a legnevesebb magazinok címlapján és a legelőkelőbb kifutókon láthatjuk. A közösségi média sztárja, közel 8 millió követővel az Instagramon, nézettségben első helyen áll a világon.

Bella, Nina és Luna (balról jobbra)

Nina szerepében… Estella Boersma

Nina maga a megtestesült romantikus hercegnő. Mégsem marad teljesen a zsáner keretein belül, mert egyszerre érzékeny és sziporkázó, különleges képzelőereje pedig mindig új helyekre csábítja.
Nem véletlen, hogy most Estella Boersma testesíti meg Nina karakterét. Amikor éppen nem a kifutón, vagy fotóstúdióban dolgozik, a holland modell végre örökös szenvedélyének, a rajzolásnak élhet, amiben rendkívül tehetséges. Hercegnő, igen. De művészlélek is.

Luna szerepében… Sonia Ben Ammar

Megfejthetetlen és érzéki, Luna olyan hősnő, aki egyértelműen mestere annak, hogyan kell fenntartani a titokzatosság varázsát. Sonia Ben Ammar is épp ilyen rejtélyes személyiség, ő testesíti meg a Luna illatot.
Különleges ismertetőjegyei: rendkívüli, szinte szibillikus szépség, sokoldalú személyiség. A tunéziai gyökerekkel bíró gyönyörű francia szépség nem csak modellként futott be ragyogó karriert, hanem színésznőként és zenészként is. A hercegnő rockos lelke diktálja a ritmust környezetének.