Brokkoliból készült 40 árnyalatos rúzskollekció

2018. december 20.
A vegán újdonságok között a legnagyobb decemberi dobás egyértelműen a Lushoz kötődik. A #LushMakeup 40 árnyalatot tartalmazó rúzskollekciója brokkoli- és görögdinnyemag felhasználásával készültek, ráadásul ami a legszebb, pucér opció is van belőlük.

A kedvencünk,a Madrid árnyalat – félmatt, vörös, narancssárga árnyalatokkal (pucér utántöltő: 3150 Ft)

A varászlatos kollekció épp időben készült el a karácsony előtt, hogy a bolygó jövőjét szívügyüknek tekintők szépségrajongóknak is legyen esélyük a fa alatt látni a környezetbarát, vegán szépségeket.

A kínálati paletta meglepően széles, és bár a brit márka nem épp a dekorkozmetikai vonalával tört be a köztudatba, egyre erősebb figyelmet szentelnek a #LushMakeup szépen bővülő családjának.

Kereken 40 árnyalatot dobtak piacra az új rúzskollekcióból, tele nude, greige (szürkésbézs) és vörös újdonságokkal. A széles online exkluzív (online elérhető) színskála előnye, hogy így gyakorlatilag minden bőrtípusra megtalálhatjuk a megfelelő rúzst. A vegán, kegyetlenségmentes rúzsok tele vannak pompás összetevőkkel, mint a görögdinnyemag-olaj és a brokkolimagolaj, a kandelillaviasznak és napraforgóviasznak köszönhetően pedig hosszan tartó hatást biztosítanak.

A csomagolásfókusz éve

Idén jellemző trend volt, hogy a márkák rámentem a földet és környezetet kímélő megoldásokra. Láthattunk remek, óceáni hulladékból készült, megújul Kevin Murphy csomagolásokat, míg a Lush háza táján a pucér termékek, és az újrahasznosítás volt a jelszó.

Ez most sem volt másként. A rúzsoknál minden árnyalatból létezik egy újrahasznosított csomagolásban kapható változat és egy pucér, csomagolásmentes utántöltő is. Az újrahasznosított csomagolás polipropilénből készül és a Lush fekete tégelyeivel együtt újrahasznosítható.

A pucér utántöltők alsó részét a könnyebb kezelhetőség érdekében lefejthető viasz borítja. Úgy tervezték őket, hogy pont beleférjenek egy hagyományos rúzs kiürült csomagolásába (ha eltávolítod a viaszt, már be is helyezheted az utántöltőt) a könnyebb kezelhetőség érdekében.