3 frizura, amivel kitűnhetsz a szilveszteri tömegből

2018. december 31. |

Ha idén valamilyen szokatlan, merész kompozícióval rukkolnál elő frizura téren, három tippel segítjük a választást, méghozzá frissen a kifutókról.

imaxtree.com

Laza, és szokatlan – Au Jour le Jour

A legegyszerűbben elkészíthető ajánlatunk, különösebb kézügyesség sem kell hozzá, hiszen az asszimmetria itt nem gond, hanem inkább előny. Magadnak is elkészítheted, egyenes, de hullámos haj ból is. Elég hozzá 1-1 oldalsó tincset leválasztanod, majd egy határozott csavarás után, csatok segítségével rögzítened. Végezetül egy kis fénykezelésben is részesítheted a hajad.

imaxtree.com

Bohém, mégis elegáns – Les Copains

A francia divatház legfrissebb kollekciójához igazi ünnepi frizurát választott. A modellek haja atombiztos választás egy elegánsabb buliban is, hatalmas, laza csavarok, szabad könnyed életérzés – viszont mesteri fixálás, tudatos tincsrögzítés kell hozzá. Érdemes szakemberre bíznod az elkészítését.

info@imaxtree.com

Old Hollywood glamour – Erdem

Ha igazán izgalmas frizurát szeretnél, az megszokottól eltérőt, amit jó esetben csak az 1920-as éveket idéző filmekben, vagy éppen fotókon látsz, érdemes megismerkedned az Erdem által legutóbb kifutóra állított frizurával. A csillogás, a kaszinók világa, és egy kis arisztokratikus csavar – Ezek elegyét idézi meg a brillantinban, és csatokban gazdag frizura. Oldalról határozottan letisztult, fényűző benyomást kelt a fényes hullámzó tincsnek köszönhetően, míg oldalról lent, szoros copfban összefogva már “coolabb” az összkép…

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Daenerys Targaryen nem botoxoltat botox

Daenerys Targaryen nem botoxoltat

Turbószépítést ígérő ampullák ampulla

Turbószépítést ígérő ampullák

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox ágy

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox