3 frizura, amivel kitűnhetsz a szilveszteri tömegből

2018. december 31.
Ha idén valamilyen szokatlan, merész kompozícióval rukkolnál elő frizura téren, három tippel segítjük a választást, méghozzá frissen a kifutókról.

imaxtree.com

Laza, és szokatlan – Au Jour le Jour

A legegyszerűbben elkészíthető ajánlatunk, különösebb kézügyesség sem kell hozzá, hiszen az asszimmetria itt nem gond, hanem inkább előny. Magadnak is elkészítheted, egyenes, de hullámos haj ból is. Elég hozzá 1-1 oldalsó tincset leválasztanod, majd egy határozott csavarás után, csatok segítségével rögzítened. Végezetül egy kis fénykezelésben is részesítheted a hajad.

imaxtree.com

Bohém, mégis elegáns – Les Copains

A francia divatház legfrissebb kollekciójához igazi ünnepi frizurát választott. A modellek haja atombiztos választás egy elegánsabb buliban is, hatalmas, laza csavarok, szabad könnyed életérzés – viszont mesteri fixálás, tudatos tincsrögzítés kell hozzá. Érdemes szakemberre bíznod az elkészítését.

info@imaxtree.com

Old Hollywood glamour – Erdem

Ha igazán izgalmas frizurát szeretnél, az megszokottól eltérőt, amit jó esetben csak az 1920-as éveket idéző filmekben, vagy éppen fotókon látsz, érdemes megismerkedned az Erdem által legutóbb kifutóra állított frizurával. A csillogás, a kaszinók világa, és egy kis arisztokratikus csavar – Ezek elegyét idézi meg a brillantinban, és csatokban gazdag frizura. Oldalról határozottan letisztult, fényűző benyomást kelt a fényes hullámzó tincsnek köszönhetően, míg oldalról lent, szoros copfban összefogva már “coolabb” az összkép…