Így néz ki Selena Gomez a következő szezon legvadabb metálsminkjében

2019. március 06.
A metálfény az utóbbi szezonokban is a nagy kedvencek közt szerepelt, de az idei New York-i divathéten szinte egymás után nyúltak az irizáló, néha már szinte sokkolóak erős, metál fényű sminkekhez a nagy tervezők. Selena Gomez sem hagyta ki...

Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy szívesen próbálkozik a legújabb, sőt a jövő szépségtrendjeivel is. Az amerikai sztárok sorában a favoritok között jegyzett Hung Vanngo sminkmester nemcsak a székébe ültette, de az új trendnek megfelelően élénk színű, metálos fényben úszó sminkkel látta el Selenát.

Mindezt nem vékony szempillatőhöz húzott vonallal, nem egy sejtelmes satírozással, hanem egy szinte a teljes felső szemhéját lefedő, dekoratív, és látványos megoldással készítette el.

Míg az utóbbi napokban a kifutókon főleg ragyogó lilákat, jeges kéket, olykor pedig pasztell árnyalatú, mégis szikrázó verziókat láttunk, az énekesnő sminkjében tovább újított a mester. Metálfényű menta lett a végeredmény, amihez erőteljes szemöldök, és visszafogottabb rúzs párosult. A végeredményért mi is oda vagyunk, és szerencsére termékekben sem szűkölködünk, ha magunknak szeretnénk elkészíteni – a drogériák polcai ugyanis hemzsegnek a metálfényű szemhéjfestékektől, poroktól, zseléktől, illetve pigmentektől.