Gendersemleges Gucci-videóban domborít Harry Styles

2019. október 14. |

A Gucci Mémoire d'une Odeur illata szépen bearanyozza az őszt a parfümök szerelmeseinek – nőknek, férfiaknak egyaránt. Ráadásul most megérkezett a kampányvideó is, Harry Styles főszereplésével.

Arról, hogy új parfümmel jött ki a Gucci, nem is akármilyennel, hírt adtunk már nemrégiben. A Gucci Mémoire d’une Odeur egy nemtől és időtől független kreáció, amelynek kampányában Harry Styles is felbukkan.

A parfüm a leírás szerint „egyediségével képes túlmutatni a nemi korlátokon és egy új, ásványi-aromás illatcsalád születését is jelenti egyben”, ráadásul igen szokatlan és titokzatos összetevőket tartalmaz. Az illatot egyébként Alberto Morillas mesterparfümőr neve fémjelzi, míg a Gucci által összeválogatott fiatal tehetségekből és modellekből álló csapat élén Harry Styles énekes, dalszerzőt (a One Direction volt frontembere) láthatjuk a szinte klipre hajazó kampányvideóban.

 

Egy szabad szellemű család összejövetelét megidéző videóban a szereplők szabadon élnek és együtt szereznek közös emlékeket. A Róma melletti helyszíneken lehetünk tanúi, ahogy a család együtt táncol, piknikezik, többek között a Canale Monterano napsütötte romjainál, családi házukban (Montecalvello Castle). Glen Luchford, a kampány rendezője nosztalgiát árasztó kisfilmeket és képeket álmodott valóra, mégpedig Christopher Simmonds művészeti irányítása mellett.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin