Gendersemleges Gucci-videóban domborít Harry Styles

2019. október 14.
A Gucci Mémoire d'une Odeur illata szépen bearanyozza az őszt a parfümök szerelmeseinek – nőknek, férfiaknak egyaránt. Ráadásul most megérkezett a kampányvideó is, Harry Styles főszereplésével.

Arról, hogy új parfümmel jött ki a Gucci, nem is akármilyennel, hírt adtunk már nemrégiben. A Gucci Mémoire d’une Odeur egy nemtől és időtől független kreáció, amelynek kampányában Harry Styles is felbukkan.

A parfüm a leírás szerint „egyediségével képes túlmutatni a nemi korlátokon és egy új, ásványi-aromás illatcsalád születését is jelenti egyben”, ráadásul igen szokatlan és titokzatos összetevőket tartalmaz. Az illatot egyébként Alberto Morillas mesterparfümőr neve fémjelzi, míg a Gucci által összeválogatott fiatal tehetségekből és modellekből álló csapat élén Harry Styles énekes, dalszerzőt (a One Direction volt frontembere) láthatjuk a szinte klipre hajazó kampányvideóban.

 

Egy szabad szellemű család összejövetelét megidéző videóban a szereplők szabadon élnek és együtt szereznek közös emlékeket. A Róma melletti helyszíneken lehetünk tanúi, ahogy a család együtt táncol, piknikezik, többek között a Canale Monterano napsütötte romjainál, családi házukban (Montecalvello Castle). Glen Luchford, a kampány rendezője nosztalgiát árasztó kisfilmeket és képeket álmodott valóra, mégpedig Christopher Simmonds művészeti irányítása mellett.