Bella Hadid és Hailey Bieber a szardíniai tengerparton – videóval

2020. október 15.
Az amerikai szupermodellek egy parfümkampány kedvéért repültek nemrégiben egy Szardíniához közeli kis szigetre. Az egyébként az életben is híresen jó barát duóról készült videóért kattintsatok a cikkünkre!

Donatella Versace büszkén jelentette be az olasz divat- és parfümház legújabb illata, a Dylan Turquoise piacra dobását. A parfüm több okból is különleges, egyrészt a legkiválóbb minőségű természetes és szintetikus összetevőkből készült, amelyet kizárólag lekövethető és fenntartható forrásokból szereztek be a világ minden tájáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I snuck a disposable on set 🖤 @versace

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2020, időpont: 4:02 (PDT időzóna szerint)

Másrészt a virágos, fás, pézsmás illat debütálását a vírushelyzetben sem akarták elaprózni, a bevezetés megünneplésére, a Dylan Blue kollekció mindegyik tagjának új kampányfotókat készítettek. A kampányfilm egy kicsi szigeten készült Szardíniától nem messze. Különösebben indokolni sem kell a helyszínt, a természeti örökségek lenyűgöző felhozatala és a tenger kéksége annyira magáért beszélt már akkor is, amikor pár hete a közösségi médiában felbukkantak az első fotók a forgatásról. Na és persze a kampány arcairól…

A Dylan Turquoise arcaként Hailey Bieber hozza a „tökéletes Versace-nőt”, de a videón feltűnnek még a Dylan Blue Pour Femme és a Dylan Blue Pour Homme legújabb arcai, Bella Hadid és Louis Baines is.

Olvass tovább!