Hamarosan érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box!

2021. szeptember 25.
Már csak pár napot kell várni, és megjelenik a legújabb Krémmánia Beauty Box, ami ezúttal különleges testápoló kozmetikumokat rejt. Ráadásul ez az eddig legnagyobb beauty box.

A testápolás egész évben kiemelten fontos, de talán ahogy egyre hüvősebb lesz az idő, még jobban kell ügyelnünk rá, hogy a bőrünk megkapja, ami neki jár. A legjobbkor érkezik a 11. Krémmánia Beauty Box. A legújabb szépségdoboz ugyanis olyan minőségi kozmetikumokat  rejt, amelyekkel tetőtől talpig kényeztethetjük, ápolhatjuk bőrünket, vagyis a testápolás jegyében lettek kiválasztva. A termékek összértéke ismét hatalmas lett, 28 642 Ft, a doboz ára azonban csak 6990 Ft lesz, plusz postaköltség.

Súlyát tekintve az eddigi legnehezebb beauty box készült el, nem véletlenül: 14 termék került bele, melyek közül 13 teljes méret, egy pedig utazó kiszerelésű. Hogy pontosan mik ezek, még titok, azt azonban már eláruljuk, milyen márkáktól lesznek. 


Dove

A márka egyik újdonságát rejti a mostani box, mely 97%-ban természetes eredetű összetevőket és 100%-ban természetes eredetű illatanyagot tartalmaz.

Eucerin

A KM-en is népszerű dermokozmetikai márka egyik gyengéd, mégis hatékony termékét is megtalálhatjátok a dobozban, melyet kifejezetten a test érzékeny bőrének igényei szerint fejlesztettek ki.

Helia-D

A magyar márkától egy olyan egzotikus illatú, növényi alapú termék került a termékek közé, mely segít ellazulni egy nehéz nap után, valamint táplálja és puhává varázsolja a bőrt.

Himalaya

Krémmániásaink szerint ennek a bőrápolónak finom az illata, gyorsan beszívódik, nem hagy filmréteget a bőrön, és jól is hidratál.

Ilcsi

A Krémmánián népszerű magyar márkától egy izgalmas darabot köszönthetünk a boxban, melynek segítségével hatékonyabban szabadulhatunk meg az elhalt hámsejtektől.

Mexx

Nem árulunk el meglepetést azzal, hogy a Mexxtől egy illatot találtok majd a boxban, mégpedig egy olyat, amellyel éppen-zuhanyzás-utáni friss érzést érhettek el bárhol és bármikor.

Mixa

Ha száraz, fakó és gyakran feszülő bőrrel küzdötök, ezt a terméket biztosan szeretni fogjátok, mivel hialuronsav-tartalma révén akár 48 órán át tartó intenzív hidratálást biztosít.

Oriflame

Természetesen a lábatokról sem feledkeztünk meg! Ezzel a lábápolóval búcsút mondhattok a talp száraz, érdes bőrének.

Organic Shop

A Krémmánián már évek óta nagyon népszerűnek számítanak az Organic Shop testradírjai, melyek közül az egyik legkedveltebb változatra bukkanhattok legújabb dobozunkban.

Solanie

A Soleanie krémjével a dekoltázs igénybe vett bőre és a test egyéb területei is hatékony feszesítő és tápláló módon masszírozhatóak.

Uriage

A Krémmánián is nagyon népszerű dermokozmetikai márka egyik legkedveltebb terméke is belekerült a dobozunkba, mely biztosan feldobja majd az őszi testápolási rutinodat!

Vízangyal

A vadiúj magyar márkától egy Szentkirályi ásványvíz alapú, hidratáló hatású kozmetikumot találtok a mostani boxunkban, mely extrahidratálást nyújt a bőrnek.

Yves Rocher

A dobozba került még egy igazán innovatív termék is, melynek különlegessége, hogy koncentráltsága révén egy mogyoró méretű mennyiség is elegendő egy használathoz.

Ziaja

Ősszel fontos alapdarab egy jó kézkrém, így a boxba tettük ezt a darabot is, mely az ígéretei szerint erőteljesen hidratálja és rugalmassá teszi a kéz bőrét, ráadásul erősíti a körmöket is.

Fontos tudnod:

A doboz egyszeri, és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz október 7-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson.

A hétvége során (október 9-10.) rendelt dobozok kiszállítása péntekig várható (október 15.).

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail-címen fognak válaszolni nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu

Olvass tovább!