Érzéki kisfilmben szerepel az Eufória sztárja

2022. február 17.
Új szerepben láthatjuk a nagy sikerű Eufória sztárját, Jacob Elordit és Laura Harriert, akik bevállalták, hogy az új Boss parfümhöz adják arcukat.

Szenvedélyes és érzéki kampányt kapott a Boss új illata, a The Scent Le Parfum, a kisfilm Marco Prestini olasz rendező munkáját dicséri. A film az éjszaka egy különleges univerzumába repít, ahol a fő motívum a vonzalom és az érzékiség. Pupillák tágulnak, libabőr fut végig a testen, a vonzódás pattanásig feszül. A szereposztás jobb nem is lehetett volna, az Eufória rosszfiúja, az ausztrál Jacob Elordi könnyedén testesíti meg a misztikus férfit, aki egyszerre szenvedélyes, érzelmes és magabiztos. Az amerikai Laura Harrier csodálatos partner a filmben, aki lazán hozza a független, erős, érzéki nőt. A színésznőt korábban a Spike Lee BlacKkKlansman című filmjében és a Netflix Hollywood című minisorozatában is láthattuk már.

A BOSS The Scent Le Parfum férfi változata vonzó írisz és bőr alappal hódít, de érezhetők benne a gyömbér és maninka gyümölcsös jegyei is. A parfüm női változata egy intenzíven érzéki kompozíció, a fejjegy a fűszeres rózsabors, a narancsvirág és a vetiver erőteljes elegye, ami az akigalawooddal találkozik.

Boss parfüm

Boss parfüm

Boss parfüm

Forrás, Fotó: Boss

Olvasd el ezt is!