Bruno Mars: egy jó pasi – hamarosan – Budapesten

2013. augusztus 13.
Valószínűleg sokan ismeritek az elmúlt két év egyik legsikeresebb előadóját, akinek novemberi, budapesti koncertjét mi egy fotógalériával ünnepeljük.

Fél tucat slágerlista-vezető dal, több mint 45 millió eladott kislemez, a debütáló albumából 6 millió, a tavaly decemberben megjelent Unortodox Jukebox lemezből pedig már közel 4 millió példány talált eddig gazdára világszerte. A New York Times szerint „ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos hangja van, amit nagyszerűen tud variálni akár több zenei stílusban is”. Bruno Mars Moonshine Jungle elnevezésű turnéja november 7-én érkezik budapesti állomásához, előzenekara pedig Mayer Hawthorne lesz. Mi ott leszünk!

Egy kis háttérinfó Brunóról:

Az énekes-dalszerző-producer-zenész multitalentum zenészcsaládban látta meg a napvilágot Honoluluban. Édesapja, a Brooklynból származó latin ütőhangszeres egy vegasi stílusú revüt szervezett, melyben egész családja részt vett. Az akkor 4 éves Bruno figyelte családtagjait, amint slágereket adnak elő Waikiki Beach-en – nagyrészt ennek köszönheti változatos zenei stílusát is. Hamarosan ő lett a világ legfiatalabb Elvis imitátora, és csatlakozott családjához az előadásokon, majd szerepelt a Nászút Las Vegasba című filmben, ahol a fiatalkori Elvist alakította.

Amint elvégezte a középiskolát, Mars elköltözött Hawaiiról Los Angelesbe, és vitte magával előadóművészi álmait is. Ezek az álmok azonban kicsit várattak magukra: először megalapította dalszerző/producer csapatát, a The Smeezingtons-t, Philip Lawrence-szel és Ari Levine-nel. A trió olyan előadóknak írt slágereket, mint Travie McCoy, Adam Levine, Flo-Rida vagy a Sugababes.

Bruno Mars, mint előadó 2010 nyarán debütált, és nem is akárhogyan, minden idők egyik legsikeresebb nemzetközi  indulását tudhatja magáénak, ráadásul elismertsége és rajongóinak száma azóta is folyamatosan növekszik.