A kezérre varratta Victoriát David Beckham

2013. szeptember 17.
David Beckham új, közszelmére tett tetoválása és felesége, Victoria Beckham kíséretében jelent meg a londoni The Global Fund gálán.

A londoni Apsley House-ban rendezett elegáns eseményre a házaspár szokás szerint szépen összeöltözött (David fekete öltönye mellé Victoria egy szintén fekete kosztümöt viselt mélyen kivágott felsővel), a visszavonult focistának pedig még arra is volt energiája, hogy a fotósok kereszttüzében láthatóvá tegye legújabb tetoválását.

A köztudottan „varrásmániás” Beckham ezúttal felesége keresztnevét íratta magára, mégpedig szép cirádás betűkkel, a jobb kézfeje csuklófelőli részére. A bal kezén hasonló betűtípussal díszeleg már egy szeretet felirat.

Egyébként maga Victoria nemrég bevallotta, hogy férje 38. születésnapjára májusban pont egy tetoválókupont vett, így az is lehet, hogy az ex-focista éppen ezt váltotta most be, és bővítette bőrfestményei számát…

A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour által rendezett bulin Beckhamék mellett olyan hírességek voltak még jelen, mint  Sienna Miller, Colin Firth és Stella McCartney.