„Akasztják a hóhért!” – Lakatos Márk modellként a kifutón

2013. szeptember 27.
Lakatos Márk, Magyarország első számú stylistja egy rövid időre a modellek bőrébe bújik, ugyanis a Marie Claire Fashion Daysen (október 4–6.) ő lesz az egyetlen férfi sztármodell a kifutón a pénteki VIP-esten. Benus Dani kiélheti a kreativitását, hiszen Márk a fiatal tehetség kollekciójában mutatkozik be.

„Ez a szerep nekem jóformán teljesen új, nagyon izgatottan várom. Jelentem már meg magyar tervezők ruháiban különböző eseményeken, például a Viva Cometen adtam át díjat, konferáltam, de ez az élmény egészen más, mint végigsétálni a kifutón egy ilyen kaliberű divateseményen, ahol minden szem rád szegeződik. Úgy is mondhatnám, hogy akasztják a hóhért” – teszi hozzá nevetve Lakatos Márk, akit már kétszer is megválasztottak Az év stylistjának.

Márk szerint a Marie Claire Fashion Days egy rendkívül érdekes, egyedülálló reprezentációja a divatéletnek, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb válogatásokat tekinthetnek meg a divatra éhes érdeklődők. Van egy kitűnő koncepciója az eseménynek, amelynek mentén a nagyérdemű megismerkedhet a fiatal, kezdő és már a divat világában régebb óta kalandozó tehetségekkel.

„Benus Danit nagyon szeretem, a csodás, anyaghasználatában, szabásában flamand vonalat képviselő kollekciói közel állnak a szívemhez. Egy nagyon laza, vagány, vidám srácot ismertem meg a személyében, és ez az általa tervezett ruhákon is tükröződik. Rendkívül kreatív, intelligens stílust képvisel, talán nem véletlen, hogy Antwerpen felé kacsintgat” – mesél lelkesen Márk, aki most szeretne teljesen „behódolni” Dani akaratának, ugyanis nem szól bele a ruhaválasztásba.

Az extravagáns stylist és Dani már dolgoztak együtt, egy rendezvényre ugyanis egy vörös, meglehetősen provokatív öltönyt készítettek közösen. Benus Dani kreációját ez esetben sikerült összehozni Márk egyedi színvilágával, de hogy most miben feszít majd a stylist a rangos eseményen, az október 4-én este a VAM Designban kiderül.