Reese Witherspoon saját weboldalt indít

2014. március 21.
Hollywood sztárjairól többször is kiderült már, esetenként milyen sokoldalúak. Ezúttal egy újabb oldalukat ismerhetjük meg: az online-t. Legutóbb Reese Witherspoon határozta el, hogy saját weboldalt hoz létre.

A New Orleans-i születésű és Tennessee-ben nevelkedett Reese Witherspoon nagyon is tisztában van azzal, milyen az Amerikai Egyesült Államok valamely déli államából származni –és ezt hamarosan meg is osztja majd az egész világgal. A 37 éves színésznő ugyanis idén saját életmód magazint kíván indítani a világhálón.

A hamarosan induló oldalról egyelőre csak annyi információ szivárgott ki, hogy egy többcsatornás vállalkozás, mely a színésznő déli gyökereire és személyes stílusának megjelenítésére egyaránt nagy hangsúlyt fog fektetni.

Híres elődök a világhálón

Nem Reese lesz az első, aki színésznő létére hasonló vállalkozásba fog. Tavaly Blake Lively jelentette be, hogy saját gasztrooldalt hoz létre. És ne feledkezzünk meg a legelsőről sem a hírességek sorában: Gwyneth Paltrow 2008-ban indította el saját egészségtudatos (nem mellesleg igencsak költségesen követhető) életmód oldalát, a Goopot, és ezzel együtt a sztárok között az őrületet.

Nemrégiben Witherspoont és Paltrow-t a New York-i Divathéten is együtt látták társalogni. Nem kizárt, hogy Reese éppen barátnőjénél érdeklődött pár szakmai fogás iránt új oldalához. Mindazonáltal csak reménykedni tudunk benne, hogy Dr. Szöszi weblapja sokkal inkább fog szólni – déli gyökereinek köszönhetően – a mac’n’cheese szendvicsről és a grillcsirkéről, mint a kelbimbóról és a tofuról. Mint ahogy azt is, hogy jellegzetes beszólásait és laza hozzáállását sem kell majd hiányolnunk az oldalon megjelenő cikkekből.