Tapsoljon neked Ónodi Eszter, örüljön veled Kulka János

2014. március 26.
Ne lepődj meg, ha a napokban szmájlik helyett kulturált gifüzenetet kapsz. A hashtaggel is ellátott, mindenféle érzelmeket eljátszó humoros hangulat videók közt kedvedre válogathatsz a gifszinhaz.hu oldalon.

Az idei évben különleges meglepetéssel készül a Színházi Világnapra a Katona József Színház: az elmúlt napokban a társulat tagjai több tucat olyan animgifet készítettek, melyekkel nem csak a színház rajongói színesíthetik kiválóan üzeneteiket, kommentjeiket, internetes kommunikációjukat, hanem az internetezők szélesebb rétege is. Ha nehéz egy-egy érzelmet, reakciót szavakba önteni, Nagy Ervin, Pálmai Anna, Kulka János, Ónodi Eszter és a többiek egy pillanat alatt megoldják.

A gifek az alábbi linkre kattintva már most elérhetők és szabadon felhasználhatók: www.gifszinhaz.hu

Ha pedig valamilyen érzelem, szituáció, reakció vagy izgalmas arckifejezés kimaradt volna a közel száz animgif közül, nézőik kérései alapján pótolják azokat: Facebook-oldalukon lehet majd kérni konkrét helyzetet, a társulat tagjai pedig a Színházi Világnapon leforgatják a legérdekesebb ötleteket.

Szintén a Színházi Világnap alkalmából kedvezményes jegyvásárt hirdet a Katona: csütörtökön 11 és 23 óra között a színház jegypénztárában és weboldalán 33% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni az áprilisi és májusi előadásokra, a jegypénztárban pedig egész nap a társulat színművészeivel találkozhatnak az érdeklődők.