Shailene Woodley mindenkit ölelget

2014. április 10.
Új fejezet a sztárok és újságírók mindig változó kapcsolatában. A CinemaCon nevű, nagy Las Vegas-i mozis eseményen a fiatal színésznő, Shailene Woodley minden őt kérdező újságírót megölelt, és csak utána válaszolt.

Nem mintha meg kéne nyernie a sajtó munkatársainak szeretetét. Az ifjú színésznő azóta a kedvencük, hogy két évvel ezelőtt eljátszotta George Clooney nagyobbik lányát az Utódok-ban. Azóta szerepelt kisköltségvetésű és hatalmas filmben is, többen mondják rá, hogy ő az új Jennifer Lawrence, és következő filmjét, a Csillagainkban a hibá-t (Fault in Our Stars, hazai bemutató: június 5.) sokan az idei év első Oscar-esélyes mozijaként tartják számon.

Nem meglepő, hiszen a film alapjául szolgáló regény az Egyesült Államokban fantasztikus sikert aratott, főhősnője, a rákbeteg, de a szerelemről lemondani nem hajlandó Hazel Grace pedig kultikus figura. Maga a színésznő is azt mondja: számára példakép volt.

„Amikor először olvastam a könyvet, rögtön arra gondoltam: ebből filmnek kell lennie – mondta a kötelező ölelés után egy újságírónak Shailene. – És ha úgy hozza a sors, kávéhordó asszisztensnek is elmentem volna a forgatásra: nekem bármit megér, hogy ez a történet a mozikba kerüljön.”