Sean Penn lánya fehérneműben pózol

2014. május 26.
Sean Penn és a színésznő, illetve egykori modell, Robin Wright lánya, Dylan egyre otthonosabban érzi magát a kamerák előtt.

A 23 éves Dylan lett a Bonds fehérnemű márka új arca. A kampány első megjelenéseként egy játékos fotósorozatban áll modellt csipke melltartóban és bugyiban. A magabiztosan pózoló Dylan, aki nem mellesleg gyönyörű anyukája kiköpött mása, több fazont is bemutat a kampányban. A modell olyan hírességek nyomdokaiba lépett, mint Miranda Kerr, vagy Elvis Presley unokája, Riley Keough, akik szintén nagykövetei voltak az ausztrál márkának.

Úgy látszik, Dylan egyáltalán nem szégyenlős, hiszen nem ez az első alkalom, hogy sokat mutat a testéből. A múlt hónapban a meztelenkedést kedvelő Treats! magazinban mindössze egy szőrös Fendi táskát visel.

Dylan egyébként teljesen hétköznapi gyerekként nőtt fel. Sean és Robin a 90-es években ugyanis szánt szándékkal hagyták maguk mögött Los Angelest, hogy lányukat és fiúkat, Hoppert egy kis városban, a San Franciscóhoz közeli Ross településen neveljék fel. Dylan szerint annak ellenére, hogy a szülei hollywoodi hírességek, teljesen normális gyerekkora volt. „Más hírességek gyerekeihez képest én a reflektorfénytől nagyon távol nőttem fel. Egy átlagos 23 éves dolgozó lány vagyok.”