Tinisztárok, akiknek jót tett az idő múlása

2014. május 28.
Mi magunk is a legtöbbször mosolygunk saját tinédzserkori fotóinkon. Nem vagyunk ezzel egyedül! Kedvenc sztárjaink sem büszkélkedtek mindig hódító külsővel.

Justin Timberlake
Az ‘N Sync zenekar cuki, fürtös kisfiújának kilencvenes évekbeli fotóit elnézve inkább szavazunk a mai férfias megjelenésére. A karika fülbevaló és göndör haj már a múlté, ma szexi szakáll és stílusos öltöny emeli őt a szívdöglesztő pasik közé.

Celine Dion
Mielőtt világsztár lett a Titanic című dal betétdalának eléneklésével, a francia-kanadai popsztárok táborát erősítette. Igaz, a vastag szemöldök ma is trendi, de az összképet elnézve, inkább napjaink klasszikusan elegáns dívájaként jön be nekünk.

Victoria Beckham
A hihetetlen sikerű Spice Girl együttes egykori tagja ma már igazi stílusikon, de aktív zenei éveiben erre még nem igazán figyeltünk fel. Sokszor pózolt grimaszolva, és nem nagyon találta a helyét a kamera előtt. Ma már minden mozdulata tökéletes, kifogástalan outfittel párosítva.

Ricky Martin
Emlékszik még valaki a híres bundesliga frizurára? Ha azt hittük ez csak a németekre volt jellemző, íme a bizonyíték, hogy a latin énekes is nagy rajongója volt az oldalt rövid, hátul hosszú fürtöknek. Szerencsére ez már a múlté, és sokkal férfiasabb jelenség lett.