Zuckerberg felesége egyelőre pulijukat tekinti közös gyereknek

2014. június 06.
Mark Zuckerberg felesége mindig is híres volt arról, hogy szigorúan őrzi magánéletük részleteit, azonban most először mégis exkluzív interjút adott Savannah Gutrie-nek a Today riporterének.

Hosszú idő után a Facebook atyjaként ismert Mark Zuckerberg felesége, Priscilla Chan megtörte a csendet, és exkluzív interjúban mesélt gyerekkoráról, Markkal való megismerkedésükről és jövőbeli terveikről is.

Elárulta például, hogy mi a véleménye férje melegítőpulcsi-mániájáról: a megértő Chan nem bánja a dolgot, egészen addig, amíg Mark nem akar például egy esküvőre is mackófelsőben beállítani. “Felőlem bármit felvehet, ameddig az az alkalomhoz illő. Esküvőkre és babaköszöntőkre nem jöhet melegítő felsőben. De egyébként azt hord, amit csak akar.”

Priscilla sokat mesélt gyermekkoráról is, annak ellenére, hogy a mai napig nem tudja megérteni a rá irányuló médiafigyelmet, és az emberek érdeklődését személye iránt. Megtudhattuk, hogy három nyelven, angolul, spanyolul és kantoniul is folyékonyan beszél, és azt is, hogy szellemi képességeit tekintve sem marad el férjétől, hiszen az „osztály zsenijének” választották harvardi évei alatt. Persze Priscilla erről is hozzá illő szerénységgel nyilatkozott: „Nagy megtiszteltetés volt! De valójában nagyon sok okos osztálytársam volt. A másik ’osztály zsenije’ most atomfizikus.”

Szokásától eltérően meglepően sok magánéleti részletbe is beavatta a közönséget. Elmesélte például, hogy Markkal az egyetemen ismerkedett meg, egy harvardi bulin, miközben a mosdóra várva állt sorban. „Az első randinkon azt mondta, inkább velem van, mint hogy befejezze a beadandóját. Az eminens énem nagyon fel volt háborodva!” Chan megpróbálta rábeszélni a fiút, hogy menjen haza befejezni a dolgozatát, és próbálta úgy alakítani a randit, mintha Mark nem keltette volna fel különösebben az érdeklődését. „Kiderült, hogy csak több időt akart velem tölteni. Aztán rájöttem, hogy Mark valójában nagyon értelmes srác. Csak az ő tanulási módszerei valahogy teljesen mások, mint az enyémek.”

A Facebook birodalom first lady-je még a családalapításról is elejtett néhány szót. Mindenképpen szeretnének gyermeket egy nap, azonban egyelőre még megelégszenek négylábú porontyukkal is. Beast névre hallgató kutyusuknak saját Facebook oldala is van, ahol bárki követheti a mindennapjait. Priscilla szerint kutyájuk igen okos, – akárcsak a gazdáik – azonban kérdéses hogy a lány, vagy Beast áll közelebb Zuckerberg szívéhez. „Naponta legalább 30 percet beszél velem Beast-ről, hogy mit csinál, jól van-e… a Facebook után a kutya a második a fontossági sorrendjében!” – mondta a feleség nevetve.

Végül pedig elpanaszolta, hogy mennyire szeretné, ha férjét az emberek úgy láthatnák, ahogy ő. „Mark egy hihetetlenül érzékeny ember, aki törődik másokkal, és aki imád örömet okozni másoknak. Ez az a Mark, akit én ismerek”