Emma Stone és Andrew Garfield jó ügyek szolgálatába állítják a lesifotókat

2014. június 24.
Eddig is lehetett tudni, hogy Emma Stone és Andrew Garfield Hollywood egyik legaranyosabb párja, olyannyira, hogy ahelyett, hogy bemosnának egyet a tolakodó lesifotósoknak, inkább jó ügyekre hívják fel a figyelmet általuk.

A hollywoodi hírességek életébe valószínűleg pont annyira kellenek a paparazzik, mint egy kavics a cipőbe. De ha már így alakult, idegeskedés és botrányos kirohanások helyett Emma Stone és Andrew Garfield inkább úgy döntöttek, hogy általuk fontosnak ítélt jó ügyek felé fordítják a figyelmet a szenzációhajhász lesifotósok segítségével.


„Jó reggelt! Épp ettünk, mikor megláttunk kinn egy csapat embert kamerákkal. Szóval arra gondoltunk, próbáljuk meg ezt újra. Nekünk nincs szükségünk figyelemre, de ezeknek a fantasztikus szervezeteknek van” – áll Emma Stone kis kartontábláján, amellyel az arcát takarja.

Andrew Garfield pedig felsorolja néhány közhasznú szervezet elérhetőséget, például a fiatalok felkarolásával foglalkozó www.youthmentoring.org vagy az autistákért tevékenykedő www.autismspeaks.org honlapjainak címét. Illetve felsorolnak két olyan honlapot is, melyeket már elsütöttek néhány évvel ezelőtt, mikor ugyanezzel a trükkel szerelték le a paparazzikat. Ezek a www.wwo.org, amely árvákon segít, és a rákbetegekért dolgozó www.gildasclubnyc.org.

Reméljük még több sztár fogja követni a jó példát, és hátha valódi haszna is lehet a lesifotóknak!