A divattervező, Vivienne Westwood unokája modell karriert épít

2014. július 30.
Az alma megint nem esett messze a fájától. A legendás divattervező, Vivienne Westwood unokája, az alig tizenhét éves Cora Corré is elfoglalta őt megillető helyét a divatszakmában, bár ő nem a ruhák tervezésében, hanem inkább viselésében jeleskedik.

A ’jó nagymama’ jelzőt általában egy tálca süteménnyel is ki lehet érdemelni, Vivienne Westwood, az extravagáns divattervező azonban sokkal többet tett le unokája elé az asztalra. Cora Corré a divatdáma kis unokája máris olyan sikeres modellek mellett dolgozhat a londoni Next modelsnek, mint Alexa Chung, Suki Waterhouse vagy Alex Dellal.


Cora egyébként már egy éve próbál betörni a szakmába, és ki más is tolta volna meg egy kicsit a szekerét, mint a híres nagymama. Bár már vonult a kifutókon Westwood kreációiban, és a W magazinban is feltűnt, hivatalosan még csak most sikerült beindítania karrierjét. Külön érdekesség, hogy a Love magazin következő számában olyan interjút olvashatunk majd Coraval, melyet nem más, mint saját édesanyja, Serena Reese készített vele, aki valaha szintén belekóstolt a modellkedésbe.

A megfelelő háttérrel rendelkező fiatal szépség esete persze nem egyedülálló. Olyan híres sztárcsemeték mellé sorakozott fel a modellszakmában, mint Ireland Baldwin, Alec Baldwin és Kim Basinger lánya vagy Rafferty Law, akinek apukája nem más, mint Jude Law.