Jennifer Garner mégsem terhes

2014. augusztus 07.
Hollywoodról általában a tökéletes alakú szépségek jutnak mindenki eszébe, akik talán még az ágyból is kifogástalan hajjal és sminkkel kelnek ki reggelente. Ezért is csapnak le azonnal a lesifotósok, ha valaki egy kicsit is kilóg a sorból.

A külföldi magazinok és bulvárlapok rögtön címlapra tették (és mi is bedőltünk a pletykáknak) az elmúlt években inkább főállású anyaként és férjét, Ben Afflecket mindenben támogató feleségként élő Jennifer Garnert, gratulálva negyedik gyermekük érkezéséhez. A 42 éves színésznőt egy családi bevásárlásról hazatérve fotózták le, amint farmerban és elől betűrt ingben egy kissé dudorodó pocakot villantott.

A színészházaspár közel tíz éve házasodott össze és azóta három gyermekük született. 2012-ben még az év celeb anyukájának is megválasztották Jennifer Garnert az egyik neves amerikai magazin olvasói. Az sztár, aki nem jár hetente plasztikai sebészhez és néhány kolléganőjével ellentétben nem posztol hetente fitnesztermi képeket magáról, egy ideig csak mosolygott a pletykán, majd megunva a folyamatos gratulációkat és címlapokat, sajtósával szűkszavúan csak annyit üzent: „Nem vagyok terhes, az egész csak kitaláció”.