Keith Richards unokája a New York-i divathéten vonult

2014. szeptember 09.
A legendás rocknagypapa, Keith Richards unokája, a 18 éves Ella Richards először vonulhatott a New York-i divathét kifutóin.

A Rolling Stones gitárosáért már hosszú évek óta rajongunk tehetsége miatt, és nézzük ferde szemmel csapongó életmódját. Sőt, nem is olyan régen még a filmvásznon is láthattuk őt. Keith Richards tehát sok mindenről híres, de annyi biztos, hogy a szépsége nem tartozik ezek közé. Szerencsére unokája, Ella Richards nem tőle örökölte külsejét, sokkal inkább édesanyjára, Lucie De Falaise modellre ütött. Nem meglepő hát, hogy Ella is szerencsét próbált a kifutókon: jelenleg a Wilhelmina Models-zel van szerződése, a napokban pedig először vonult fel New York legimpozánsabb divateseményén. 


Úgy látszik a tehetség tortájából mindenki vágott magának egy kis szeletet Ella családban: a híres nagypapán és modell anyukáján kívül ugyanis édesapja, Marlon Richards is befutott, mint fotós és grafikus. Most pedig az alig 18 éves Ella is tovább öregíti a család hírnevét, hiszen a New York-i kifutók előtt feltűnt már például Tom Ford 2014 őszi-téli kampányában is.

A szőke szépség, aki 2011-ben Kate Mosst kísérte az oltárhoz koszorúslányként, korábban azt nyilatkozta a Teen Vogue-nak, hogy nem igazán gondolkodik modell karrieren, noha nagyon szívesen kipróbálná a szakmát. „Bár klassz lehet, hogy mindig megcsinálják a hajad és a sminked, és persze a sok utazás is szuper!” Így legyen mindenkinek ötöse a lottón, hiszen Ella ma már a modellek csillogó mindennapjait éli, és ki tudja milyen sikerek várnak még rá!