Brad Pitt és Angelina Jolie újra együtt forgatnak

2014. szeptember 16.
2005-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatásán talált rá a szerelem Brad Pittre és Angelina Jolie-ra, azonban azóta nem láthattuk őket együtt játszani a flmvásznon. Mostanáig.

Hollywood királyi párja, Angelina Jolie és Brad Pitt nem régiben kötötték össze életüket hivatalosan is egy meghitt franciaországi esküvőn, most pedig újabb fontos állomáshoz érkezett kettejük kapcsolata, amit nem csak a szerelem, de a közös szakma is összeköt. Brad és Angeline szerelme ugyanis a filmvásznon kezdődött, 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatásán vetettek szemet egymásra, és hamar úgy alakult, hogy filmbéli szerelmük az életben is megvalósult.

Majdnem tíz év eltelt azóta, de csak most várhatunk újabb közös produkciót a házaspártól, mégpedig a By the Sea című filmet, aminek különlegessége, hogy maga Angelina írta a forgatókönyvet, és ő lesz a rendező is. Az álompár főszereplésével készülő film az 1970-es évek Franciaországában játszódik, Vanessa,(Angelina Jolie) az egykori táncosnő, és férje Roland, (Brad Pitt) amerikai író megromlott házasságáról szól. Az elhidegült házaspár a tenger mellé utazik, hogy kipihenjék fáradalmaikat, ez az út pedig új fordulatot hoz kapcsolatukban.

A film szeptember nyolcadikától forog Máltán, a bemutatóról még egyelőre tárgyalnak a forgalmazóval.