Jay Z édesen csókolgatja Beyoncét az ágyban

2014. szeptember 16.
Az énekesnő és férje mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött: nemrég ért véget On the Run turnéjuk, a média közben állandóan válságba jutott házasságukkal foglalkozott, most pedig azon izgulhatunk, vajon Blue Ivy után jön-e az új tündéri királylány?

Konkrét tényeket még nem tudunk az állítólagos terhességről, de addig is új izgalmakkal lepett meg minket a két világsztár. Turnésorozatuk alatt egy koncertfilm is készült, melynek szeptember 20-i, HBO-s debütálását már nagyon várjuk. Talán ennek előzetese a Dikayl Rimmasch rendezte Beyoncé and Jay-Z in Bang Bang kisfilm, melynek harminc másodperces trailerében az énekes csókokkal kényezteti Beyoncét az ágyban, majd átvált szenvedélyes akció jelenetre felidézve első duettjüket, a Crazy in love-ot.

A válságba jutott házasságról szóló pletykák szerint a zenész megcsalta az énekesnőt Rachel Roy divattervezővel, Jay Z volt üzlettársának ex-feleségével. De a videó és a koncertek pillanatait elnézve, most már minden tökéletesen működik a szerelmesek között, ami talán mégis csak inkább azt igazolja: lehet, hogy tényleg érkezik egy újabb cuki bébi.