Clooney nem agglegény többé

2014. szeptember 28.
Hollywood legkelendőbb agglegénye már nem agglegény többé - George Clooney szombaton összeházasodott jogász menyasszonyával, Amal Alamuddinnal.

George Clooney szombaton összeházasodott Amal Alamuddinnal, a zártkörű szertartásra az olaszországi Velencében került sor – Clooney sajtófelelőse mindössze ennyi információt osztott meg a nyilvánossággal.

Az 53 éves színész és 36 éves menyasszonya egy luxushotelben szállnak meg, kilátással a város legszebb részére. A vendégek között van Matt Damon, Cindy Crawford, John Krasinski és Anna Wintour is – írja a People magazin. A párra és a vendégekre összesen 400 biztonsági vigyáz, csak a párnak tíz testőre van.

Clooney-ék és Cindy Crawford és férje, Rande Gerber délelőtt négyesben hajókáztak a városban, és egyáltalán nem próbáltak elbújni a kíváncsi szemek elől, sőt, mosolyogva integettek a járókelők felé, akik a nevüket kiáltották. Míg Clooney és menyasszonya a hajózáshoz is elegáns ruhát választottak (Clooney öltönyben volt, menyasszonya egy fekete-fehér Dolce & Gabbana ruhát viselt), Cindy Crawford és férje mindketten farmerban voltak.

A libanonii származású Amal Alamuddin egy londoni ügyvédi irodában dolgozik ügyvédként, és emberjogi ügyekre, nemzetközi jogra specializálódott. Julian Assange-ot, a WikiLeaks alapítóját, valamint Julia Timosenkót, Ukrajna volt miniszterelnökét is ő képviselte.