Hasonló, de mégsem az

2014. szeptember 29.
Biztosan előfordult már veled is, hogy hirtelen nem ugrott be melyik Ashley, melyik Kata vagy melyik Dakota, akiről épp szó esett... Azonos keresztnevű sztárpárok következnek, akik ráadásul még stílusukban is erősen hajaznak egymásra.

Kate Hudson és Kate Bosworth

A két színésznőnek egyformán jól áll a dögös vörös. Miss Hudson 2012-ben viselte ezt a szexi Prabal Gurung csodát az amfAR gálán Los Angeles-ben, míg a szintén Kate keresztnevet viselő kolléganője az Oscart követő Vanity Fair partin lépett Calvin Klein vörösben a vörös szőnyegre még 2010-ben.

Dakota Fanning és Dakota Johnson

A tavalyi Velencei Filmfesztiválon mutatták be Dakota Fanning Night Moves című filmjét, aki ennek tiszteletére egy gyönyörű sötétkék Elie Saab báli ruhát választott magának. Ez az árnyalat szintén elbűvölte barna hajú névrokonát, Dakota Johnsont, aki az idei Met Gálán tesztelte le egy Jason Wu ruhán, vajon neki is jól áll-e ez a szín?

Emma Stone és Emma Watson

Hollywood két ifjú csillaga a fekete csipke bűvöletében találta meg a közös hangot: Emma Stone 2011-ben egy Bottega Veneta ruhában kápráztatott el mindenki az MTV Movie Awards-on, Emma Watson – szintén ugyanabban az évben – a Harry Potter- A halál ereklyéi című film premierjén viselt egy stílusban megegyező darabot.

Jessica Alba és Jessica Biel

A mindig szuperdögös Jessica Alba szinte ragyogott magenta Reem Acra ruhájában tavaly a Baby2Baby gálán Los Angeles-ben, de Mrs. Timberlake sem veti meg a hot pinket: a hét évvel ezelőtti Oscar-gálán ebben az Oscar de la Renta darabban lépett a fotósok elé.

Jennifer Aniston és Jennifer Garner

Egyes divatszabályok szerint, bizonyos kor felett kerülni kell a feketét, ám a két amerikai színésznő tökéletesen rácáfol erre. Jennifer Aniston és Jennifer Garner nemcsak büszkén viselik az éjszaka színét, de még fazonban is a hasonlóért rajonganak. Ben Affleck felesége a New York-i Save the Children Benefit gálán viselte ezt a klasszikus vonalú, de nőies darabot 2013-ban, míg Jennifer Aniston a Sportmax feketéjében várta az újságírók kérdéseit az idei TIFF–en.

Ashley Tisdale és Ashley Simpson

A két Ashley a fehér-ezüst kombinációval tűnik ki a gálák és díjátadók vörös szőnyeges menetében. Miss Tisdale szorosan a testre simulva, V-nyakkivágású ruhát választott az egyik filmes eseményre, míg Diana Ross újdonsült menye, inkább a lágyabb, csipke darabokat részesíti előnyben.