A mi kifutónk sztárjai

2014. október 31.
Epres Panni, Balla Eszter, Péterfy Bori, Wolf Kati, Rezes Judit, Görög Zita, Farkas Franciska és Jaskó Bálint – igazi sztárkavalkáddal indul november 7-én az idei Marie Claire Fashion Days. A hazai divatélet legrangosabb eseményén ismét a jövő év tavaszi-nyári összeállításai kapják a főszerepet.

Azt nemrégiben már elárultuk, hogy az idei Marie Claire Fashion Days első napján is sztárok nyitják a kollekciók sorát, és hogy egyikük Wolf Kati, aki a Bódis Boglárka nevével fémjelzett Elysian márka ruháját fogja viselni. Most bemutatjuk a többi hírességet is, akik a magyar divat mellett tették le a voksukat.

„Ugyan rutinosan mozgok a színpadon, de a kifutó teljesen más világ, izgalommal teli várakozással készülök a kihívásra. Imádom az esemény hangulatát nézőként és modellként is, és nagyon tehetségesnek tartom a magyar divattervezőket. Idén Tomcsányi Dóri futurisztikus ruháját viselem, ami friss tavaszi színeivel teljesen az én ízlésvilágomat tükrözi” – meséli Balla Eszter színésznő.

Epres Panni nem először lép a Marie Claire Fashion Days kifutójára. Neves modellként otthonosan mozog a színpadon, és láthatóan imádja ezt a közeget (és ez viszont is így van). Idén Anda Emília kollekciójának egyik különleges darabjában láthatja majd a közönség.

A fiatal színésznő, Farkas Franciska – aki új filmjének, a Viktória – A zürichi expressznek köszönhetően mostanában nemzetközi fesztiválok vörös szőnyegén is komoly sikereket arat –, ezúttal a NUDE by NUBU összeállításában lép kifutóra.
„Régebben kacsingattam a modellszakma felé, de ez hobbi maradt. Nagyon örülök, hogy felkértek erre a megtisztelő feladatra. A legnagyobb dolog, amikor nemcsak mint modell léphetek kifutóra, hanem Farkas Franciskaként. Izgatottan várom, hogy viselhessem a NUDE by NUBU kreációját, mert nagyon közel áll hozzám a feketés-szürkés színvilág, amit képviselnek. A ruháik tökéletesen passzolnak az egyéniségemhez: kényelmesek, extravagánsak és különlegesek egyszerre” – mosolyog az itthon is nagy sikerrel vetített svájci filmdráma főszereplője.

A NUDE by NUBU férfi vonalát egyébként a kifutón ezen az estén Jaskó Bálint színész mutatja be.

Görög Zita idén egy Sármán Nóra által megálmodott ruhában fog vonulni. „Mindig öröm visszatérni a kifutóra, ugyanis jó pár éve nem modellkedem, a kisbabám születése óta csak a Marie Claire Fashion Days-en tűnök fel ebben a szerepben. Imádom ezt a nagyszabású rendezvényt, a fényeket, a profi, fiatal divattervezők munkáit. Aminek pedig a legjobban örülök, hogy minden évben más-más tervező ruháját viselhetem, így több stílusban is kipróbálhatom magam” – mondja lelkesen Zita.

A gyönyörű színésznőnek, Rezes Juditnak sem volt könnyű dolga: nehezen tudott csak választani Konsánszky Dóra kontrasztokra épülő, szenzációs kreálmányaiból. A népszerű tervező kollekciójára egyszerre jellemző, hogy kemény és lágy, maszkulin és feminin, sportos és elegáns, fekete és színes, szexi és visszafogott.
„Színésznőként számtalan stílusban megmutathattam már magam, sokféle ruhát viseltem, vagányabb darabokat ugyanúgy, mint nőies estélyiket. Nagyon régen, még a középiskolában egy divatműsorban szerepeltem már kifutón, de ez most teljesen más lesz. Meglepett, amikor felkértek erre a feladatra, de nagyon örülök, és nagyon megtisztelőnek érzem. Izgatottan várom, hogy kipróbálhassam magam ebben a közegben is” – meséli Judit.

Péterfy Borinak szinte bármi jól áll, és szeret is változatos darabokat hordani, bátran öltözködni, így a THE FOUR gyakorlatilag szabad kezet kapott az összeállítást illetően.
„Volt már olyan, hogy színházban szerepeltem divatbemutatón, de ami az eddigi legnagyobb megtiszteltetés, hogy Király Tamás ruháját is viselhettem anno. Nagyon örülök, hogy ismét kifutóra léphetek. Persze ne várjon tőlem senki csodát, nem vagyok modell, de igyekezni fogok, és biztosra veszem, hogy felejthetetlen élmény lesz ott lenni a show-n” – mondja nevetve a népszerű művésznő.

Marie Claire Fashion Days: november 7–9., VAM Design Center