Eva Green egy magyar fiúval flörtöl

2014. november 17.
Csankó Tamás, egy magyar modellsrác udvarol Eva Green színnésznőnek a 2015-ös Campari kalendáriumban.

A gyönyörű hollywood-i színésznőt Budapest egyik luxusszállodjában fotózták a Campari-kalendárium néhány jelenetéhez, ahol egy sármos magyar srác, Csankó Tamás volt a partnere.

„Teljes titoktartás övezte a fotózást – még a munkálatok előtt egy nappal sem tudtam, ki lett a Campari új arca” – meséli Tamás, az Open Casting egyik modellje. – A válogatás is rendkívül hosszadalmas volt, több rostán is át kellett esnem mire megkaptam a munkát: a külső adottságok mellett például a nyelvtudás is hatalmas előnyt jelentett.”


Tamás csak azt sajnálja, hogy a szigorú biztonsági intézkedések miatt nem tudott közös képet készíteni a színésznővel – ám a képen látható csokrot a fotózás végén sikerült odaadnia a meghatódott Eva Greennek.

A gyönyörű, romantikus jelenetekkel teletűzdelt kampányt Julia Fullerton-Batten fotózta –  ő az első nő, aki Campari kalendáriumot készíthetett.

Eva Green, aki ezzel olyan színésznők nyomdokaiba lépett, mint Salma Hayek, Uma Thurman és Penélope Cruz, a fotózáson Versace, Vivienne Westwood és Azzedine Alaia ruhákat viselt.