Bemutatták a 2015-ös Pirelli-naptár modelljeit

2014. november 24.
Végre fény derült azokra a topmodellekre, akik a világ legszexisebb naptárában szerepelhetnek: a listán megtalálható plus size modell, orosz szupermodell legenda, sőt még egy Victoria's Secret angyalka is!

Mielőtt az egész világ Victoria’s Secret lázban ég majd a két hét múlva esedékes londoni bemutató miatt, addig Milánóban november 19-én este mutatták be a Pirelli-kalendárium merész topmodelljeit

Íme a lista: Adriana Lima, Isabeli Fontana, Gigi Hadid, Carolyn Murphy, Karen Elson, Sasha Luss, Cameron Russel, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Anna Ewers, Joan Smalls és Candice Huffine.

Az Estée Lauder arca, a 40 éves Carolyn Murphy hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést: „A Pirelli-naptárban való szereplés lehetősége visszautasíthatatlan ajánlat egy modellnek – rendkívül nagy presztízsértéke van a fotóknak. Szerencsés vagyok, hogy engem 10 év után már hamadjára hívtak vissza” – meséli az amerikai topmodell.

Ám nem Carolyn az egyetlen, aki sokadjára szerepel a naptárba, hiszen Adriana Lima is volt már Pirelli-lány, Isabeli Fontanát pedig már hetedjére (!) fotózták a kalendáriumba, ami 2015-ben a latex témájára épült.

Íme néhány remekmű a sorozatból egyenesen Steven Meisel mester kezei közül.