Daniel Craig pulóvere hivatalosan megnyitotta a karácsonyi szezont

2014. december 07.
Daniel Craiget eddig inkább tökéletesen szabott öltönyben, vagy félmeztelenül láthattuk, de az ünnepi hangulat csábításának ő sem tudott ellenállni. Éljen Daniel Craig, éljen a karácsony, éljenek a kötött pulóverek!

A sármos 007-es az új James Bond film bemutatójára nem elegánsan, fekete-fehérbe öltözve érkezett, hanem egy igazi, Szentestéért ordító, sötétkék, magasnyakú kötött pulóverben.

Sok rajongó szerint egy igazi – legideálisabb esetben rénszarvas-mintás – kötött pulcsi erősebb karácsonyi hangulatot teremt, mint egy mikulásfejekkel díszített adventi koszorú, és jobban átmelegíti a testünket, mint az ünnepi húsleves.

Úgy tűnik, Daniel Craig is ezt a tábort erősíti, ráadásul a pulóvert szürke szövetnadrággal és egyszerű fekete cipővel kombinálta, így már tényleg csak egy karácsonyfa hiányzott az ünnepi szettjéhez.

Természetesen a Twitter népe sem tudta szó nélkül hagyni Craig pulóverét. Sokan odáig mentek, hogy egyenesen megtették azt az ünnepélyese kijelentettést, hogy a színész pulóvere hivatalosan is megnyitotta az ünnepi szezont. De sajnos nem mindenkinél aratott maradéktalan sikert a titkosügynök stílusváltása. Voltak, akik túlságosan tanár urasnak, vagy nagypapásnak tartották a varázslatos, sötétkék pulóvert.

Annyi biztos, hogy Daniel Craig pulóverválasztása a reflektorfény középpontjába állította a színészt a jeles estén, és az is valószínű, hogy a Bridget Jones Mark Darcyjának ikonikus rénszarvasfejes pulóvere óta nem kapott ekkora figyelmet ez a ruhadarab. Az új Bond-film már nem is érdekelt annyira senkit, pedig 2015 novemberében lesz a nemzetközi premier, és olyan sztárok szerpelnek benne Craig mellett, mint a mindig zseniális Christoph Waltz, a bájos Lea Seydoux, vagy a színésznők élő legendája, Monica Bellucci. Sokat nem lehet még tudni a filmről, de annyit elárultak a készítők, hogy a sztori szerint egy Bond múltjából felbukkanó rejtélyes üzenet elvezeti a titkosügynököt egy bűnszövetkezet leleplezéséhez.