Jennifer Aniston kitárulkozása

2014. december 18.
A színésznő csupán egy famert visel legújabb fotósorozatában, és nyíltan beszél a gyerekvállalásról is.

A 45 éves színésznő legújabb magazinfotózása igen merészre sikeredett: a képeken ugyanis csupán egy farmert visel, miközben barátjával, a fodrász Chris McNillan-nal pózol – aki többek között a Jóbarátok legendás Rachel frizuráját is megalkotta.

A szexi fotósorozat Jennifer új filmjének tökéletes ellentétje, a ‘Cake’ című drámában ugyanis egy összetört, saját démonjaival is megküzdő nő alakít, aki krónikus fájdalmaktól szenved.

„Egy színésznőnek felismerhetetlenné és csúffá kell változnia ahhoz, hogy igazán elismerjék a tehetségét”  – fűzte hozzá Jennifer, aki nagy esélyesnek számít az idei Golden Globe-díjra, hiszen a legjobb drámaszínésznő kategóriájában jelölték. A szakértők szerint egy Oscar-jelölés sem kizárt.

Jennifer, aki 2012 óta jegyben jár Justin Theroux-val, nemrég egy interjúban őszintén beszélt a gyerekvállalásról. Beismerte, hogy fájdalmasan érintik azok a vádak és kritikák, melyek szerint tudatosan helyezte a karrierjét az anyaság elé, és hogy túl önző ahhoz, hogy gyereket vállaljon.

A 45 éves színésznő ugyan az interjúban azt nem árulta el, hogy szeretnének-e párjával gyereket, de a nők felé irányuló nyomásról megvolt a véleménye.

„Tisztességtelennek tartom, hogy nyomást gyakorolnak a nőkre. Van egy csomó barátom, akik úgy döntöttek, hogy nem akarnak gyereket, vagy épp próbálkoznak, de nem sikerült nekik. Számos oka lehet annak, hogy valakinek nincs gyereke, éppen ezért senkinek sincs joga ahhoz, hogy ez ügyben bárkit kérdőre vonjon.”