Fiúnevet kap Angelina Jolie-ék kislánya

2014. december 25.
Angelina Jolie és Brad Pitt elfogadja kislányuk kérését, hogy kapjon fiúnevet. Az évek óta fiúruhákban mutatkozó kislány a John nevet választotta.

Brad Pitt és a gyerekek legutóbb az Unbroken című film premierjének a fotózásán jelentek meg, a kislányuk, Shiloh akkor is szmokingban volt. A kislány már évek óta fiúruhákban jár és a haját is rövidre vágatta.

A szülők mindig is nyitottak voltak rá, hogy a kislányuk szabadon élhessen, viselkedhessen aszerint, ahogy ő szeretne. Már négy évvel ezelőtt beszéltek arról egy interjúban, hogy Shiloh azt kérte, hogy szólítsák John néven. Angelina Jolie szerint a kislány még csak három éves volt, amikor első jeleit adta annak, hogy inkább fiú szeretne lenni.

Linda Blair klinikai szakpszichológus a The Telegraph című lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy viszonylag gyakran előfordul, hogy egy-egy kisfiú/kislány az ellenkező nemű testvéreihez szeretne hasonlítani, úgy viselkedik, úgy akar öltözködni, ahogyan ők, de ez nem jelenti azt, hogy a gyerek felnőttként majd transznemű lesz. A szakember szerint a legjobb, amit a szülők tehetnek, pontosan az, amit a Jolie-Pitt házaspár is tesz, hogy hagyják, hogy a gyerek maga fedezze fel a nemi identitását.