Az év legmenőbb sztárjai – a Google szerint

2014. december 27.
„Te is láttad Kim Kardashian fenekét azon a címlapon?” „Atyavilág, hallottad, mit mondott Donald Sterling?” „Láttad az új Matthew McConaughey filmet?” Ha te sem akartál némán, lesütött szemmel ülni a baráti társaságodban, titokban fohászkodva, hogy váltsatok már olyan témára, amihez te is hozzá tudnál szólni, akkor bizonyára beütötted ezeknek a hírességeknek a nevét a Google-be! 10 híresség, akik elkoptatták a billentyűzeteket 2014-ben!

1. Jennifer Lawrence

Ki más állhatna a lista első helyén, mint Jennifer Lawrence? Idén több fontos címlapon is szerepelt, ráadásul nem régiben mutatták be az Éhezők Viadala sorozat legújabb epizódját. Lawrence idén egyedi szépségével is felhívta magával a figyelmet, hiszen például a legendás divatház, a Dior is őt választotta arcául. Nem csoda hát, hogy sokan gépelték be a fiatal színésznő nevét a keresőbe, hogy minél többet megtudhassanak róla. (És persze lehetséges, hogy a kiszivárgott meztelen fotók is megdobták kicsit a számokat.)

2. Kim Kardashian

Kim Kardashianról nehéz lenne megmondani pontosan mit is csinál, de annyi biztos, hogy remekül ért ahhoz, hogyan árassza el magával az internetet. A fenékdomborító selfie-királynő az év végi hajrában húzott bele az internetes piaci értéknövelésbe, mikor a Paper magazin címlapján mutatta meg emblematikus hátsóját. 

3. Julie Gayet

Talán furcsának tűnhet ez a név az első három között, hiszen lehet, hogy sokan nem is hallottak még a francia színésznőről. Több mint valószínű, hogy nem színészi teljesítménye miatt érdemelte ki helyét ebben az illusztris társaságban, hanem sokkal inkább azért, mert állítólag viszonyt folytatott Francois Hollande politikussal. 

4. Tracy Morgan

Tracy Morgan komikus nevét sajnos több, mint valószínű, hogy súlyos autóbalesete kapcsán ütötték be legtöbbször. A legfrisebb hírek szerint Morgan még mindig lábadozik, és próbál felépülni súlyos sérüléseiből.

5. Renée Zellweger

Renée Zellweger sem éppen fantasztikus alakításával hívta fel magára az internet figyelmét. Portréi egyből mindenhol megjelentek, és rosszindulatú megjegyzések céltáblájává váltak, mikor a színésznő kissé szokatlan arccal jelent meg egy díjátadón. Szerencsére a „Renée Zellwegernek új arca van”-típusú sárdobáló, és a plasztikai sebészet máglyán való elégetését követelő reakciók után sokan védelmükbe vették mindenki Bridget Jonesát.

6. Jared Leto

Ha énekel, szeretjük, ha filmben láthatjuk, még inkább szeretjük. A Mielőtt meghaltamban az AIDS-ben szenvedő transznemű Reyont alakította, és ezzel el is nyerte a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját.

7. Lorde

Az alig 18 éves Lorde Royals című számával és egyedi, mély hangjával robbant be a köztudatba, azóta pedig egyre többen felfigyeltek rá. Még a M.A.C. is lecsapott rá, és mélylila rúzst, illetve fekete szemhéjtust adott ki a fiatal énekesnő neve alatt, hogy mindenki elkészíthesse magának Lorde sötéten csábító sminkjét.

8. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey egy ideje már kitört az idétlen szépfiús filmszerepekből, és tényleg szuper filmekben láthattuk remekül alakítani. A Mielőtt meghaltamért idén megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, és egyelőre lelkesen fogadták új filmjét is, a nemrégiben bemutatott Interstellart. Arról nem is beszélve, hogy az idő is Matthew kezére játszik: sármosabb, mint valaha.

9. Amal Alamuddin

Okos, gyönyörű és ő George Clooney felesége. Természetes, hogy sokan lettek kíváncsiak a dögös ügyvédnőre, aki bekötötte az örök agglegénynek hitt Clooney fejét. Idén csodás esküvőjük és pazar közös otthonuk is az internet világának egyik kedvenc témája volt.

10. Donald Sterling

Magyarországon valószínűleg kevesebben ismerik Donald Sterling amerikai üzletembert, de rasszista megjegyzése körbejárta az egész világot. Az NBA-klubtulajdonos egy kiszivárgott telefonbeszélgetésben arra kérte barátnőjét, hogy ne hozzon feketéket a meccseire, illetve, hogy egyáltalán ne is mutatkozzon feketékkel. Az amúgy sem rózsás helyzetét aztán tovább rontotta egy CNN-es interjúban is, ahol azzal próbált védekezni, hogy öreg, és különben nem is igazán tudta, miről beszél.