Kik lesznek 2015 nagy visszatérői?

2015. január 01.
Énekesnők, színésznők, modellek - karrierjükben mindannyian felértek már a csúcsra, 2015-ben azonban nagyobbat fog szólni nevük, mint valaha.

Sienna Miller

A brit színésznőről mostanában nemigen hallhattunk, ám 2015 az ő éve lesz: Clint Eastwood legújabb filmjében, az Amerikai mesterlövészben (ami igazi kasszasikernek ígérkezik, főszerepben Bradley Cooper) barna hajjal láthatjuk majd. Legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésén is ragyogóan nézett ki, a divatkritikusoknak hamar újra a kedvence lett.

Rihanna

Az énekesnő legutóbb 2012-ben jelentkezett új albummal, ám jövőre új slágerekre számíthatunk tőle. Az egész világ izgatottan várja újabb kollekcióit is, már a divat terén is komoly tapasztalata van, hiszen a Puma mellett már az angol River Island márkának is készített ruhákat.

Gigi Hadid

Az új topmodell-nemzedék feltörekvő tagja igen komolyan veszi a 2015-ös évet: ő az arca a Tom Ford és a Sisley tavaszi-nyári kampányának, az idei Pirelli kalendáriumban is láthatjuk, emellett a Victoria’s Secret PINK vonalának is ő lett az arca. Egyébként Kendall Jenner a legjobb barátnője, aki szintén A-listás topmodell.

Jennifer Aniston

Egyik kedvenc színésznőnk nemrég még topless pózolt fodrászával – akinek többek között a híres Rachel-frizurát köszönheti -, ráadásul nagy Oscar-esélyesként emlegetik a Cake című filmben nyújtott alakításáért (a filmet januárban mutatják be Amerikában).

Dakota Johnson

Már jó ideje várunk E. L. James A szürke 50 árnyalata című bestsellerének moziváltozatára, amit Valentin-napon mutatnak be, de a 25 éves színésznő négy másik mozival is kedveskedik a rajongóinak. Most valóban bekerülhet a nagy hollywoodi sztárok közé.

Madonna

Az 56 éves énekesnő mindent megtesz a következő nagy visszatéréséért: csupán pár hete jelentették be, hogy ő lesz a Versace új arca, ráadásul saját naptárat is kiad a következő évre, de ez még nem minden! Tavasszal új Madonna-album landol a boltokban, addig is pedig hat vadiúj dallal kedveskedik nekünk a művésznő.

Cara Delevingne

Modellként már a csúcsra ért Cara: szinte az összes nagy luxusmárka kifutóján felvonult már, magazincímlapokkal és kampányszereplésekkel is bővelkedik a portfóliója, jövőre pedig Hollywoodot készül meghódítani: öt filmjét mutatják be 2015-ben.

Gwen Stefani

Párjával, Gavin Rossdale-lel együtt 2014 egyik legjobban öltözött sztárpárjai közé kerültek, valamint új dalával, a ‘Baby, Don’t Lie’-jal harangozta be következő albumát, amelyen többek között Pharell Williams-szel is duettet énekel.