Futurisztikus műlábakkal táncol Viktoria Modesta első videoklipjében

2015. január 09.
A mára már világhírűvé vált, lett model és énekesnő, Viktoria Modesta első klipjében büszkén mutatta meg futurisztikus műlábait.


A lett származású énekes és modell, Viktoria Modesta egy vagány videóklipben mutatta meg dögös, bionikus és stílusos geometrikus műlábait. Viktoria csípőficammal született, amit a hosszú műtétek végeláthatatlan sora csak még rosszabbá tett. Később Londonba költözött, hogy jobb kezelést kaphasson, mint szülőországában, ám néhány újabb eredménytelen beavatkozás után meggyőzte orvosait, hogy amputálják lábát. A gyönyörű modell szerint azonban ez egyáltalán nem olyan tragikus, mint ahogy elsőre hangzik. Művégtagjával sokkal magabiztosabbnak érzi magát, és örül, hogy mások számára inspiráció lehet.

Első klipje, a hat perces videó a „Prototype” című számához egyáltalán nem próbálja kendőzni a művégtagot, sőt, épp azt állítja középpontba, bizonyítandó, hogy egy tesi hiba nem állhat az álmok útjába. Vizuálisan különösen szép az a rész, mikor Viktoria marionett bábként táncol letisztult,  ék alakú műlábával.