Sean Penn nevére vette Charlize Theron kisfiát

2015. január 29.
Hollywood egyik ügyeletes álompárja nagy családot tervezget. Sean Penn nevére vette Charlize Theron kisfiát, Jacksont, és álltólag a jövőben közös gyerekeket is szeretnének.

Először az eljegyzés, most meg családalapítás! Sean Penn szerelme jeléül aláírta az adoptálási papírokat, mellyel hivatalosan is a nevére vette Theron hároméves kisfiát, Jacksont. „Sean mindig tudta, hogyan találja meg az utat Charlize szívéhez. A kapcsolat Jacksonnal az egyik legfontosabb dolog ehhez” – árulta el a pár egyik közeli barátja. A sztárpárt körülbelül egy éve hozta össze az élet, nemrégiben pedig gyűrűkkel is megpecsételték szerelmüket, egy romantikus párizsi utazáson.

Bár még nincsenek hírek az esküvőről, a közös élet gondolatát úgy tűnik, komolyan veszik, hiszen Jacksonon kívül állítólag szeretnék közös gyerekeket is. Egyébként Pennek is vannak gyermekei előző házasságaiból: a 23 éves Dylan és a 21 éves Hopper. Ha Penn és Theron teljes erőbedobással belevágnak a családegyesítésbe – és bővítésbe, talán Hollywood legnépesebb sztárcsaládját, a Jolie-Pitt famíliát is lekörözhetik!