Hírességek a New York-i Divathéten

2015. február 17.
Divatmániás hírességek egész sora vonult fel a New York-i divathét eddigi legnagyobb bemutatóin: Nicki Minaj például Alexander Wang ruháira, Blake Lively Gabriela Cadena bemutatójára, a Beckham-család pedig a mama, Victoria őszi-téli kollekciójára volt a kíváncsi.

Alexander Wang pár nappal ezelőtti bemutatóján Nicki Minaj, Zoe Kravitz, Kim Kardashian és Kanye West, valamint kislányuk, North West is a tiszteletét tette.

A légies estélyi ruháiról híres Gabriela Cadena showján Paris Hilton, Ciara és Adriana Lima is az első sorban ült – Blake Lively pedig most jelent meg először a nyilvánosság előtt, miután kevesebb, mint két hónapja életet adott kislányának, aki az igencsak fiús James nevet kapta (ezt a hírt  a büszke szülők egyelőre még nem erősítették meg).

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kanye West az Adidas-nak tervez kollekciót. A népszerű kollaboráció bemutatóját rengeteg sztár követte végig: Justin Bieber, Cassie, Diddy, Jay Z és Beyoncé, Rihanna, valamint az egész Kardashian-család is megtekintette a showt.

A Desigual spanyol márka nagy rajongói közé tartozik Katie Holmes és Adriana Lima is – így nem volt kérdéses, hogy a tiszteletüket teszik a show-n.

A BCBG Max Azria bemutatóján Petra Nemcova és Coco Rocha képviselte a topmodelleket, míg Estelle a celebek névsorát erősítette.

A New York Fashion Week eddigi legcukibb szereplői minden bizonnyal a Beckham-család voltak: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper is együtt drukkolt David Beckhammal együtt édesanyjuk, Victoria őszi-téli bemutatójának sikeréért.