Hugh Jackman utoljára bújik farkasbőrbe

2015. április 03.
Az X-Men filmek sztárja Instagramján jelentette be, hogy utolsó alkalommal fogja eljátszani a mutáns képregényhős, a Farkas szerpét. Egyszer minden jó véget ér.

Nem vagy oda a szuperhősös sztorikért, de azért mindig elmentél a legújabb X-Men filmre, hogy megcsodáld amint a félmeztelen Hugh Jackman gonoszokat kaszabol a kezéből elővarázsolt pengékkel? Most talán utoljára teheted ezt meg, ha hiszünk Hugh Jackman Instagramos bejelentésének. Bár még kérdés, hogy a színész mit ért az utolsó alkalom alatt, ugyanis 2016-ra ígérik az X-Men: Apocalypse-t, ami a Marvel széria következő darabja, de 2017-re tervben van egy a Farkas karakteréről szóló (The Wolverine) című film is. Persze több, mint valószínű, hogy a poszt a Farkas filmre vonatkozott, de lelkes és bizakodó rajongók remélik, hogy az előtte bemutatásra kerülő X-Men filmben is lesz majd egy röid cameoja.

Szó sincs róla, hogy Jackman ne élvezte volna a nyers modorú, öngyógyító, pengevillantó mutánshős szerepét. Egy interjúban azt nyilatkozta, akár élete végéig újra és újra megformálná a jóképű képregény-karaktert, azonban nem vonakodik attól sem, ha át kell adnia a stafétát: „Tudom, hogy egy nap majd új színészt találnak a karakterre… De boldog lennék, ha így lenne. Az azt jelentené, hogy ikonikus figurát hoztam létre!”

Fotó: Profimédia – Red Dot