Rúzsa Magdi: „Szerelem volt első látásra”

2015. április 03.
Rúzsa Magdi a kifinomult, letisztult ruhadarabok szerelmese, a Zigi Brand, vagyis a tervező Oláh Zsigmond kreációi egyből elcsábították.

„Egy fotózáson találkoztam először a márka egyik ruhájával. Egyből kiszúrtam, hogy ez a darab nagyon illik hozzám, majd kiderítettem, hogy Oláh Zsigmond tervezése, akivel azonnal fel is vettem a kapcsolatot. Nem volt min gondolkodni, amikor belebújtam a ruhába, éreztem, hogy ez igazán én vagyok. Azóta igazi barátok vagyunk, mindig találok nála olyan ruhát, amit nem csak a színpadon viselhetek, hanem hétköznap is. Nagyon sokszor azt érzem akár egy egyszínű, akár egy mintás ruháját felvéve, hogy ez most pont engem tükröz. Mindegyik kollekciójában van több olyan darab is, amibe teljesen bele tudok szeretni” – meséli az énekesnő.

„Magdira nehéz olyan darabot adni, ami ne állna jól neki. Egyszerű dolgunk van, tudja, mit akar, hogy mi áll jól neki és kitűnő az ízlése. Már készül a legújabb fellépő ruhája, egy ezüst kreáció, amely mind vonalvezetésében, mind anyaghasználatában tükrözi Magdi dívaságát, mezítláb is lehengerlő nőiességét, tehetségét és intellektusát”- mondja Oláh Zsigmond, a Zigi Brand megalkotója, aki a közelgő Elle Fashion Show-n bizonyítja, hogy a magyar divat a világon bárhol megállja a helyét.

A Zigi Brand ruháit egyedivé teszi, hogy minden korosztályt képesek meghódítani. Mindenkit, aki szereti a letisztult, nőies darabokat, a lágy esésű, különleges és természetes anyagokat.

„Árad a ruháiból az elegencia és a lendületesség, ami nagyon közel áll a szívemhez. Bámulatosan használja a színeket, csodásan bánik a hosszokkal. A színek, az anyagok és a minták, mind lenyűgöznek. Most is egy olyan ruhán dolgoztunk, amely teljesen egyedi, nem fog szembejönni velem az utcán és a színpadon is csodás látványt nyújt. Ezt a harmóniát szeretem Zigiben a legjobban. Nem csak a hétköznapi, egyszerűbb viseleteket tudja kitűnő érzékkel rám varázsolni, az őrültebb, színpadi ruhadarabokat is. Szoktam is neki mondani, ha angyal lennél, Harmónia lenne a neved – mosolyog Magdi. – Ez egy nagyon érdekes darab, kombinálja a telet a tavasszal. Izgalmas mintázatú, kitűnik a többi közül, de mégsem erőszakos. Tökéletesen tükrözi a Zigi Brand ideológiáját: feltűnő, modern, kifinomult és kényelmes. A tavaly nyári kollekciójában találtam egy zöld ruhát, amit ha fölvettem, valahányszor végigmentem az utcán, megfordultak utánam és főként a nők kérdezgették, hogy ez milyen anyag, ki a tervező, mert egyszerűen oda vannak érte” – nevet az énekesnő.

Fotó: Zigi Brand