Szupermodellek és híres tetkóik

2015. április 21.
Tudtad, hogy annak idején kiretusálták a modellek testét díszítő tetoválásokat? Manapság már inkább trend, és egyre több modell varrat magára ismertetőjegyet, vagyis tetkót.

Behati Prinsloo

Nemcsak a bal gyűrűsujját, de a bal bordájának felső részét is kitetováltatta Adam Levine felesége, a Victoria’s Secret angyala.

@behatiprinsloo

Heidi Klum

A fehérneműiparban is ügyködő német topmodell pár éve még férjének nevét, vagyis a Seal szócskát is magán viselte. Ám válásuk után csak azt a négy kis csillagot hagyta meg a jobb alkarján, amelyek a gyerekeit szimbolizálnak.

@heidiklum

Alessandra Ambrosio

Hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök 2. szuperprodukcióban láthatjuk viszont a Victoria’s Secret angyalát. A modell nem szégyenlős fajta: a feneke fölé egy hullócsillagot tetováltatott, amit szívesen mutogat bikiniben is.

@alessandraambrosio

Isabeli Fontana

Legalább 8 tetoválása van a brazil topmodellnek – ezek fele ráadásul színes. Isabeli testén többek között egy piros katicabogár, két kis szív, egy rajzfilmfigura és csillagjegye miatt egy rák is található. A bal bokáját pedig egy hosszú, rózsatövis koszorú öleli körbe. A kisfia, Zion nevét a háta közepére varratta magára, ezeken kívül pedig még egy angyalszárny és egy pillangó is helyet kapott a testén.

@isabelifontana

Cara Delevingne

A színésznőnek állt topmodell sem maradhat ki a listánkból! Tetkóit Rihanna kedvenc mesterével, a New York-i Bang Banggel varratta magára: a fülén több csillag és egy gyémántkő található, a jobb mutatóujján egy oroszlánfej villog, de a kézfején, a tarkóján, a talpán és a bordáján is felfedezhetünk egy-egy rajzot.

@caradelevingne

Anja Rubik

A Marc Jacobs egyik kampányarca legkedvesebb háziállatát, Phoebe nevű nyuszijának grafikáját tetováltatta a bal csuklójára.

@anja_rubik

Adriana Lima

A Victoria’s Secret angyalának bal lábfején egy több mint 10 centis tetóválás díszeleg, amit még tinikorában csináltatott.

@adrianalima

Gisele Bündchen

Bár hamarosan visszavonul a kifutókról, ám a bal csuklóján lévő csillagot és a jobb bokáján lévő félholdat a szemfülesek még lecsekkolhatják! A pletykák szerint egy titokzatos intimtetoválással is büszkélkedik Gisele, de persze erről nem találtunk fotót!

@giseleofficial