Idén már ők is ünnepelnek anyák napján

2015. április 30.
Az elmúlt egy évben is számos sztárcsemete jött világra: anyák napja alkalmából összegyűjtöttük a legfrissebb sztáranyukákat.

Jessica Biel

Bár a színésznő és Grammy-díjas párja, Justin Timberlake közel hat hónapon át titkolták, hogy gyermeket várnak, április 11-én megszületett kisfiuk, Silas, akit már az Instagramon is bemutattak a kíváncsiskodó rajongóknak.

@justintimberlake

Olivia Wilde

Hamarosan egy éves szülinapi zsúrját tartja a színésznő és Jason Sudeikis kisfia, Otis, aki a világhírű énekesről, Otis Reddingről kapta a nevét.

@oliviawilde

Mila Kunis

Egy éve derült ki, hogy a színésznő és Ashton Kutcher gyermeket várnak. Szeptember 30-án meg is született Wyatt Isabelle Kutcher, aki minden bizonnyal olyan színészgenetikát örökölt, ami csak keveseknek adatik meg.

@kunismilax

Alicia Keys

December utolsó napjaiban látott napvilágot az aranytorkú énekesnő és zenei producer férje, Swizz Beats második közös gyermeke, Genesis Dean, aki már most nagyon sok időt tölt a szülei stúdiójában.

@aliciakeys

Milla Jovovich

A gyönyörű topmodell-színésznő és férje, Paul Anderson második kislánya április  2-án született meg, és a Dashiel Edan Jovovich-Anderson nevet kapta.

@millajovovich

Hayden Panettiere

A Hősök egykori színésznőjének és Wladimir Klitschko profi bokszolónak tavaly decemberben született kislánya, aki a Kaya Evdokia Klitschko nevet kapta.

@haydenpanettiere98

Coco Rocha

A topmodell és párja, James Conran kislánya, Ioni James Conran március 28-án született. Máris 30 ezren (!) követik Instagramon a kis lurkó mindennapjait – mondhatjuk, hogy a génjeiben van a fotómodellkedés.

@cocorocha

Zoe Saldana

Az Avatar színésznője és művész párja, Marco Perego kétszeresen is szülők lettek tavaly novemberben: ikreik, Cy Aridio és Bowie Ezio Perego-Saldana már körbejárták az összes Los Angeles-i túrahelyet.

@zoesaldana

 

Sokan a hírességek közül azonban úgy döntöttek, még nem mutatják meg az újszülött babájukat a világnak. Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya, James 2014 decemberében született, Scarlett Johannson és Romain Dauriac kislánya Rose, tavaly augusztusban látott napvilágot, Eva Mendes és Ryan Gosling kislánya, Esmeralda pedig szeptemberben. Róluk még posztoltak a büszke szülők fotót.

Fotó: Profimédia – Red Dot