Ők az Instagram legnépszerűbb modellanyukái

2015. május 07.
Szépek, gazdagok, ráadásul gyönyörű családjuk is van - összegyűjtöttük az Instagram legkedveltebb modelljeit, akik büszkén pózolnak a gyerekeikkel a közösségi oldalakon.

Gisele Bündchen

A brazil topmodell 6 éves kisfiával, Benjaminnal együtt gyakorolja a legújabb jógapózokat, míg kislánya, Vivian a délutáni pihenését tölti. Persze irigylésre méltó környezetben!

@giseleofficial

Alessandra Ambrosio

Szebbnél szebb családi nyaralós fotókkal büszkélkedhet a Victoria’s Secret modellje: kislánya, Anja és 3 éves kisfia, Noah le sem tagadhatná, mennyire hasonlít az édesanyjára!

@alessandraambrosio

Lily Aldridge

A Victoria’s Secret 29 éves angyala kislányának, Dixie Pearlnek ad pár ütős sminkleckét.

@lilyaldridge

Jourdan Dunn

Kevesen tudják, de a Burberry arcának is van egy kisfia: a 6 éves Riley-nak ráadásul Karlie Kloss a keresztanyukája!

@officialjdunn

Adriana Lima

A Victoria’s Secret másik bombázója kislányai, a 6 éves Valentina és a 3 éves Sienna kedvéért még hableánynak is beöltözött tavaly Halloweenkor.

@adrianalima

Doutzen Kroes

A H&M holland arca gyakran tölt fel családi fotókat az Instagram-oldalára, sőt több profi fotósorozaton is pózolt már a gyerekeivel együtt!

@doutzen

Cindy Crawford

A legendás szupermodell 14 éves tinilánya, Kaia Jordan szépségére sokan felfigyeltek már – nem csodálkoznánk, ha pár éven belül az egyik divatház reklámkampányában látnánk viszont.

@cindycrawford

Coco Rocha

Pár hetes kislányának, Ioni Conrannak már külön Instagram-profilt is létrehozott a közösségimédia-függő kanadai modell.

@cocorocha

Alena Shishkova

Az orosz fotómodell Instagram-oldalán egyre több tündérmesébe illő képpel találkozhatunk, amelyeken legtöbbször kislányával, az éppen egy éves születésnapját ünneplő Alice-szal pózol.

@missalena92

Isabeli Fontana

A L’Oréal Paris 31 éves brazil szépségnagykövetének már van két tinikorú fia, Zion és Lucas – mindkettejük édesapja modell, ezért a pózolás az ő génjeikben is jelen van.

@isabelifontana