Blake Lively lehet Woody Allen új múzsája

2015. május 14.
A kifinomult stílusáról ismert színésznőnek nem okoz gondot az anyaság és a munka összeegyeztetése. Filmes karrierje meredeken ível felfelé, ez a legendás rendező figyelmét sem kerülhette el.

Az Adaline varázslatos életének sztárja nem tétlenkedik. Filmes szerepei mellett életmód blogot szerkeszt, miközben öthónapos babáját dajkálja híres párjával, Ryan Reynolds-al.

A minap jelentették be, hogy a legújabb Woody Allen film egyik főszereplője is ő lesz. A film témájáról és címéről még nem sokat tudni, de Blake mellett Kristen Stewart, Bruce Willis és Jesse Eisenberg alkotják majd az illusztris szereplőgárdát. A bemutató 2016-ban várható, de addig is lesz lehetőségünk megcsodálni a gyönyörű ruhakölteményeiről is ismert színésznőt.

Az All I See Is You című drámában láthatjuk még idén: egy férjes asszony alakít, aki vakon éli az életét, míg egy napon visszanyeri a látását.

Úgy tűnik, Blake Lively megállíthatatlan, még a tanulással vannak további tervei.”Nagy álmom, hogy a Harvardra járhassak, és amint lesz egy kis szabadidőm, belevágok majd” – mondja a színésznő.

Fotó: Profimédia – Red Dot