Robert De Niro lesz Anne Hathaway gyakornoka

2015. május 19. |

Hol van már Az ördög Pradát visel naivája, aki keménykezű főnöknőjének bizonyított? Új filmjében Anne Hathaway már egy online divatoldal vezetőjét alakítja, gyakornoka pedig a színészóriás, Robert De Niro lesz.

„Hogyan képzeled el magad 10 év múlva?” – ezt a kérdést biztosan felteszik egy állásinterjún. A The Intern című filmben a főszereplő, Robert De Niro erre a kérdésre csak annyit válaszol: „80 évesen?”. Az film sztorija szerint De Niro gyakornoknak jelentkezik egy online divatoldalhoz, mert rájön, hogy a békés nyugdíjas évek nem neki valók. Fiatal, karrierista főnöknője, akit Anne Hathaway alakít, bevezeti őt a közösségi oldalak rejtelmeibe, míg a bölcs gyakornok az élettapasztalatával segíti őt.

A filmet Nancy Meyers rendezi, akinek olyan romantikus komédiák fűződnek a nevéhez, mint az Egyszerűen bonyolult, a Holiday vagy a Minden végzet nehéz. A tőle megszokott lenyűgöző képi világra, ütős poénokra, megható momentumokra és profi színészi alakításokra számíthatunk. A két főszereplő mellet feltűnik a filmben Rene Russo is, aki főhősünkre is nagy hatással van, így a romantikus pillanatokat sem kell nélkülöznünk.

A filmet Amerikában 2015 őszén mutatják be, addig is íme az előzetes:

Fotó: Profimédia – Red Dot

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Sztárok