Robert De Niro lesz Anne Hathaway gyakornoka

2015. május 19.
Hol van már Az ördög Pradát visel naivája, aki keménykezű főnöknőjének bizonyított? Új filmjében Anne Hathaway már egy online divatoldal vezetőjét alakítja, gyakornoka pedig a színészóriás, Robert De Niro lesz.

„Hogyan képzeled el magad 10 év múlva?” – ezt a kérdést biztosan felteszik egy állásinterjún. A The Intern című filmben a főszereplő, Robert De Niro erre a kérdésre csak annyit válaszol: „80 évesen?”. Az film sztorija szerint De Niro gyakornoknak jelentkezik egy online divatoldalhoz, mert rájön, hogy a békés nyugdíjas évek nem neki valók. Fiatal, karrierista főnöknője, akit Anne Hathaway alakít, bevezeti őt a közösségi oldalak rejtelmeibe, míg a bölcs gyakornok az élettapasztalatával segíti őt.

A filmet Nancy Meyers rendezi, akinek olyan romantikus komédiák fűződnek a nevéhez, mint az Egyszerűen bonyolult, a Holiday vagy a Minden végzet nehéz. A tőle megszokott lenyűgöző képi világra, ütős poénokra, megható momentumokra és profi színészi alakításokra számíthatunk. A két főszereplő mellet feltűnik a filmben Rene Russo is, aki főhősünkre is nagy hatással van, így a romantikus pillanatokat sem kell nélkülöznünk.

A filmet Amerikában 2015 őszén mutatják be, addig is íme az előzetes:

Fotó: Profimédia – Red Dot