Sztárpárok, akik idén szakítottak

2015. június 30.
A tartós kapcsolatért keményen meg kell dolgozni. Úgy tűnik, a sztárokra ez fokozottabban igaz. Idén már jó néhányan feladták a szerelemért vívott csatát. Íme öt sztárpár, akik 2015-ben szakítottak.

Bradley Cooper és Suki Waterhouse

Mindenkit váratlanul ért a márciusi hír, hogy a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper és 22 éves modell barátnője, Suki Waterhouse két év után szakított. A rajongó lányok persze egy percig sem szomorkodtak, hogy a vonzó színész ismét a szinglik táborát gyarapítja.

Patrick és Jillian Dempsey
A Grace klinika csábító dokija, Patrick Dempsey és felesége, Jillian januárban jelentették be, hogy elválnak. A hivatalos közleményben kiemelték: a legfontosabb szempont, hogy három gyermekük számára nyugodt körülményeket biztosítsanak a válás ideje alatt is.

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger
A botrányairól is híres énekesnő, Miley Cyrus és Arnold Schwarzenegger fia, Patrick végleg szakítottak idén tavasszal. A Schwarzenegger családot biztosan nem rázta meg a hír, hiszen a befolyásos szülők már a családi kassza elzárásával is megfenyegették fiúkat a kapcsolat miatt.

Charlize Theron és Sean Penn

Az év egyik legmegdöbbentőbb sztárhíre, hogy pár héttel ezelőtt hirtelen véget ért az álompár, Charlize Theron és Sean Penn kapcsolata is. A pár látszólag tökéletes harmóniában élt együtt, a Cannes-i Filmfesztiválon még a legnagyobb szerelemben vonultak végig a vörös szőnyegen. Az eseményt követően Theron mégis felbontotta az eljegyzést. Elindultak a találgatások a szakítás valódi okairól. A függetlenségéről híres színésznő állítólag nehezen viselte az erős akaratú férfi dominanciáját a kapcsolatukban.

+1 ahol még van remény – Emma Stone és Andrew Garfield
Hosszú hónapokig véglegesnek tűnt a Csodálatos Pókember sztárjai, Emma Stone és Andrew Garfield szakítása.
Egyes hírek szerint túlságosan sok időt töltöttek egymástól távol a világ különböző pontjain zajló filmforgatások miatt, ez okozta köztük a konfliktusokat. Május végén mégis a legnagyobb egyetértésben sétálgatva fotózták le őket Malibun a bizakodó rajongók nagy örömére.

Fotók: Profimédia – Red Dot