Szakított Jennifer Lawrence és Chris Martin

2015. július 02.
Jennifer Lawrence és Chris Martin párosa az egyik legtöbb izgalmat kiváltó duó volt az utóbbi évben Hollywoodban. A fiatal színésznő és Gwyneth Paltrow volt férje azonban alig egy év után pontot tett kapcsolatuk végére.

A párosnak nem ez az első szakítása, bár állítólag ezúttal végleges a különválásuk. Jennifer és Chris szerelme már egy éve tartott, és bár útjaik különválnak, a Us Weekly informátorai szerint a szakítás barátságos hangnemben történt. „Jó viszonyban maradtak. Sőt, egymás családjaival is szoros barátságot ápolnak.” – tette hozzá az amerikai lapnak nyilatkozó ismerős, aki azt is elmondta, hogy a színésznő állandóan dolgozott, és szinte soha nem találkozott párjával.

A 24 éves Jennifer egyébként már tavaly télen szakított a brit zenésszel, de alig egy hónappal később, decemberben kibékültek.

A szakítás pikantériája, hogy a színésznő mostanában egyre többet találkozik egykori párjával, a szintén színész Nicholas Houlttal, akivel egy közös szelfit is megosztott róluk az Instagramon május végén az X-Men rendezője, Bryan Singer.