Megnősült Grace Kelly unokája

2015. július 28.
A monacói herceg, Pierre Casiraghi és gyönyörű barátnője, Beatrice Borromeo szombaton kötötték össze hivatalosan is életüket.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

A svéd királyi család esküvője után most a monacói nemességen volt a sor, hogy megmutassák, milyen egy igazi kékvérű esküvő. Pierre Casiraghi és barátnője, Beatrice Borromeo szombaton mondták ki a boldogító igent Monaco királyi palotájában. A pazar ceremóniát 700 fős kerti parti követte, de ezzel még koránt sincs vége az esküvői izgalmaknak, ugyanis még tervben van egy másik ceremónia is Beatrice családjának olasz magánszigetén.

Pierre ráadásul nem csak egyszerűen arról híres, hogy nemesi család sarja, hanem arról is, hogy a gyönyörű Grace Kelly unokája. A herceg és barátnője 2008-ban ismerkedtek meg az egyetemen, ahová mindketten jártak. 2014-ben pedig Pierre meg is kérte Beatrice kezét egy gyönyörű, körte alakú rózsaszín gyémánttal díszített gyűrűvel.

A gyönyörű és nemes párnak egyébként nem csak a férfi tagja rendelkezik ilyen hangzatos családfával: a 29 éves Beatrice két gróf gyermeke, és rengeteg magas rangú katolikus egyházi vezető leszármazottja. 

Esküvőjük alkalmából itt van néhány cuki lesifotó az ifjú párról:



(Fotók: Profimedia – Red Dot)